Prodej bytu 2+1, Břidličná, Osvobození, 50 m2

Osvobození, Břidličná

1 399 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně realitního a právního servisu
Hypotéka od 6 667 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOsvobození, Břidličná
ID289
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná50 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Břidličné

Popis

PRODEJ BYTU 2+1 BŘIDLIČNÁ, OSVOBOZENÍ 289, JESENÍKY

Prodej pěkného bytu 2+1, osobním vlastnictví v Břidličné v cihlovém domě na ulici Osvobození 289. Nachází se v 1NP, má plochu 50,6 m². Jedná se o pěkný byt ihned k nastěhování. A to jak k trvalému bydlení i k investici.
V půdorysu bytu ve foto galerii je dispozice bytu a m² místností . Byt má prostorné a neprůchozí všechny místnosti, zděné jádro, novou koupelnu s vanou i oknem. Velkou výhodou je spíž 2 m² s regály a také s oknem. Okna jsou plastová, vytápění bytu je ústřední dálkové. Teplou vodu ohřívá karma.

Byt je situovaný na východ a západ. Sluníčko je tedy po celý den a tím ušetříte na nákladech na bydlení. Na chodbě je vestavěná skříň a nika . K bytu také náleží 2 sklepy . Jeden sklep můžete využívat na kolo.
Cihlový dům je zateplený. Nachází se téměř ve středu města a přitom v klidné lokalitě v zástavbě nízkých domů a v blízkosti již je příroda a zahrádkářská kolonie.

U domu je parkování. Za domem najdete zelenou zónu s lavičkami i sušákem na prádlo.

V Břidličné se nachází školka, škola, Městský úřad, Policie, pošta, bankomat, obchody a restaurace, autobusová i vlaková doprava, krytý bazén i s dětskou výukou, hřiště a zahrádkářské kolonie.
Do Bruntálu s kompletní občanskou vybavení ( lékaři, nemocnice, RZS, zámek, divadlo, AQUA , sítě obchodů ( Kaufland, Lidl, Penny, Bila, Sportisimo, KIK, PEPCO ... ) je to ca. 12 km pouhých 12 min. autem.

Výhodou bytu je osobní vlastnictví, zděné jádro, neprůchozí pokoje, plastová okna a to jak v koupelně tak i ve samostatné zděné spíži i ve sklepě, klidná lokalita v zeleni s lavičkami i s parkováním.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán.

V okolí Břidličné se nachází turistické i cyklistické trasy, Lázně Karlova Studánka, Praděd a Petrovy kameny, vyhlídka Nová Ves, přehrada Slezská Harta, Sovinec … .V zimě pak několik lyžařských areálů SkiAréna Karlov, Kopřivná, Ovčárna ….

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Břidličné.