Prodej pozemku pro bydlení, Velký Týnec, Sadová, 700 m2

Sadová, Velký Týnec

4 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 016 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSadová, Velký Týnec
ID02417
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti700 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Velkém Týnci

Popis

Hledáte připravený pozemek k výstavbě rodinného domu? Nově v naší nabídce najdete pozemek ke koupi o výměře 700 m2.

Parcela je situována na konci ulice Sadová mezi okolní zástavbou rodinných domů.
K tomuto pozemku je vypracovaná architektonická studie s projektem pro výstavbu dvoupodlažního domu 4+kk s možností rozšíření. Pokud Vás ale zajímá možnost umístit i bungalov, není problém.

Pozemek je kompletně zasíťován a na hranici se nachází - elektřina, vodovod, kanalizace a optický kabel pro internetové připojení. Dále se buduje se nová příjezdová asfaltová komunikace.

Velký Týnec se nachází v klidné lokalitě cca 5km od Olomouce a nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost a je ideální pro rodinný život.

Financování této nemovitosti Vám zajistíme certifikovaným finančním poradcem. Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkém Týnci.