Prodej bytu 2+1, Hodonín, Lesní, 59 m2

Lesní, Hodonín

2 640 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 12 581 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLesní, Hodonín
ID00537
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná59 m2
Patro3.
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Hodoníně

Popis

Hledáte bydlení v příjemné a klidné lokalitě s hezkým výhledem? Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví s lodžií, který se nachází na ulici Lesní v Hodoníně. Bytová jednotka má celkovou plochu přes 59 m2 a nachází se ve 3. nadzemním podlaží plně revitalizovaného panelového domu s výtahem.

Byt je v udržovaném stavu vhodný k okamžitému bydlení, případně k rekonstrukci dle vlastních představ nového majitele. Po vstupu do bytu se dostaneme do chodby, která spojuje všechny místnosti v bytě. Z chodby se vchází do kuchyně s jídelním stolem a dále do koupelny s vanou, umyvadlem a pračkou. Dispozici bytu dále tvoří dětský pokoj a obývací pokoj s výstupem na lodžii. Nesmí chybět samostatná toaleta a prostorná komora.

Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí. Výhodou nabízené nemovitosti je bezbariérový přístup až do samotného bytu. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování je možné v okolí domu.

Tento byt představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají opravdu klidné rodinné bydlení, případně se nabízí možnost koupit byt jako investici (byt je dlouhodobě obsazen spolehlivým nájemníkem).

V blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost. Energetický štítek nebyl dodán- třída G. Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti. Veškeré další informace k nemovitosti Vám rád sdělím telefonicky či osobně na prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Hodoníně.