Prodej rodinného domu, Mořkov, Příčná, 140 m2

Příčná, Mořkov

Rezervováno
5 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 117 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaPříčná, Mořkov
ID471
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti1268 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Mořkově

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi velmi hezký rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 1268 m2 v Mořkově.

Dům je dvougenerační o dvou samostatných bytových jednotkách 3+1 se společným vstupem a halou. Bytová jednotka v přízemí se skládá ze 3 samostatných pokojů, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou, koupelny se sprchovým koutem, samostatným WC a komorou. Z bytové jednotky je možný vstup na zahradu.
Vstup do bytové jednotky v první patře o velikosti 3+1 vede po otevřeném schodišti. Obývací pokoj je propojený s kuchyní a prostornou jídelnou. Z chodby nahoře je vstup na prostorný balkon a do dětského pokoje. Bytová jednotka prošla zdařilou rekonstrukcí.
Vytápění dómu je plynovým kotlem, stáří 3 roky.
Dům je podsklepený z 1/3.
Pozemek u domu je lemován okrasnou zahradou, je oplocen a příkladně udržován. Jsou zde i ovocné stromy , skleník a zahraní domek.
Součástí domu je garáž s technickou místností, kde je umístěny plynový kotel.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím dodán, ze zákona proto uvádíme třídu G.
S financováním nákupu tohoto domu Vám rádi pomůžeme.

Pro více informací neváhejte zavolat makléři, se kterým se také dohodnete a termínu prohlídky. Těším se na setkání s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mořkově.