Prodej rodinného domu, Patokryje, 105 m2

Patokryje

5 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 165 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPatokryje
ID123
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná105 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti5220 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Patokryjích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji dům typu Rodinný v klidné části obce Patokryje, okres Most. Tato smíšená nemovitost se nachází v řadovém uspořádání, nabízející rodinnou atmosféru ideální pro život s dětmi. S 3 pokoji (možno vybudovat další obytné prostory) a přízemním uspořádáním zaručuje pohodlné bydlení pro celou rodinu.

Dům disponuje velkou zahradou o rozloze 5220m², kde mohou děti bezpečně hrát a prozkoumávat okolí. S možností realizovat se (zemědělství, chov)

V blízkosti nemovitosti se nachází hřiště, další možnosti sportovního vyžití a škola v dosahu, což dělá z tohoto domu ideální místo pro rodiny s potomky.

Dům je ve velmi dobrém stavu a nabízí užitnou plochu 105m², s částečným vybavením, garáží pro vaše vozidlo a půdní vestavbou pro další úložný prostor. Odpad je řešen septikem, s přívodem vody a plynu z veřejných sítí. Topení je zajištěno ústředním plynovým systémem, což zaručuje účinný a pohodlný způsob vytápění.

Materiál vozovky je asfaltový, což zajišťuje snadný a pohodlný přístup k nemovitosti. Dostupná doprava zahrnuje vlakové, silniční a autobusové spojení, s možností využití telefonního a internetového připojení. Díky satelitní a kabelové televizi je zajištěno široké spektrum zábavy a informací pro celou rodinu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Patokryjích.