Prodej rodinného domu, Sosnová, 287 m2 (ID: 1279496)

Sosnová

1 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 7 577 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSosnová
ID00205
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná287 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1574 m2

Origo partneři v Sosnové

Popis

Představuji Vám tuto unikátní rodinnou usedlost s obrovským potenciálem v obci Sosnová, okr. Opava.

Dům nabízí velkorysou užitnou plochu přes 287 m2 a velký pozemek o rozloze 1 574 m2, na kterém se v zadní části nachází pozůstatek staré stodoly s kamennými zdmi. V těchto útrobách může vzniknout nádherné venkovní posezení s ojedinělou atmosférou. Samotný dům je rozdělen na obytnou část s velkými místnostmi a zadní hospodářskou část, kde byly původní stáje pro domácí zvířata. Dnes se dá tento prostor využít, jako garáž pro automobily nebo je prostor možno užívat k podnikatelským účelům (autodílna, truhlářská dílna a jiné...)

Nemovitost stojí ve velmi žádané lokalitě a těší se klidnému a malebnému okolí. I přes stav před rekonstrukcí má tato budova nesmírný potenciál a může se stát vaším snem o ideálním bydlení. Sklep, který přímo vybízí k vybudování vinného sklepa, velké místnosti, zadní hospodářská část domu nebo prostorný pozemek s pozůstatkem kamenné stodoly jsou jen některé z výhod této nemovitosti.

Užijte si klid a pohodu v tomto domě, který můžete přizpůsobit svým představám a tvůrčím nápadům. Buďte první, kdo využije šanci získat tuto skvělou nabídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sosnové (okr. Opava).