Pronájem bytu 1+1, Ostrava, Vršovců, 27 m2

Vršovců, Ostrava

7 500 Kč
/za měsíc
+ zálohy od 1.900 Kč / měs.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVršovců, Ostrava
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná27 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní

Origo partneři v Ostravě

Popis

Základní info:
- klidná lokalita
- rekonstruovaný a zčásti vybavený byt
- příznivé měsíční náklady - 8.000 Kč / měs. bez záloh
Dovoluji si Vám předložit nabídku pronájmu útulného bytu 1+1 v 8. NP rekonstruovaného bytového domu. Byt je ve velice dobrém stavu a umožňuje okamžité nastěhování a pohodlné a klidné bydlení. V kuchyni je k dispozici jídelní stůl a v obytném pokoji skříň a 2 postele. V předsíni jsou vestavěné skříně na míru. V koupelně je vana. Obě okna jsou orientována k západu a díky umístění bytu v 8. NP umožňují daleké výhledy.
Lokalita je velmi klidná. Okolí domu je pěkně udržované. Dopravní dostupnost je vynikající. Parkování je možné přímo u domu na veřejné komunikaci. V blízkém okolí domu naleznete veškeré služby a obchody i zastávky MHD.
Nájemné ve výši 7.500 Kč / měs. nezahrnuje zálohy na služby ve výši od 1.900 Kč / měs. / 1 osoba, byt je určen maximálně pro 2 osoby. Při další osobě se k zálohám připočte 500 Kč / měs. na vodu. Elektřinu si nájemník sjedná u svého dodavatele. V ceně nájmu je i užívání nábytku v bytě. Kauce je ve výši 15.000 Kč, administrativní poplatek RK je ve výši 9.000 Kč a zahrnuje veškerý právní servis a navazující služby nájemníkovi (vyúčtování, potvrzení, apod.).
Byt je k dispozici ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!