Prodej bytu 3+1, Hodonín, 74 m2 (ID: 1279123)

Hodonín

Rezervováno
Cena na vyžádání
/za nemovitost
měsíční náklady na bydlení 6000 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaHodonín
ID032
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná76 m2
Patro3. z 9
VybavenoAno
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy474 m2
Podlahová plocha74 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti346 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Hodoníně

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní byt s lodžií a výhledem do parku v žádané lokalitě na sídlišti Jihovýchod, v obci Hodonín. Tento elegantní byt o velikosti 3 + 1 se nachází ve velmi dobře udržovaném panelovém domě s bezbariérovým výtahem. S celkovou podlahovou plochou 76m² a vynikajícím umístěním blízko centra v jeho klidné části, nabízí budoucímu majiteli klid a soukromí.

Při vstupu do bytu okouzlí návštěvníky prostorná dlouhá chodba vybavena moderními úložnými skříněmi na míru, plnící komfort šatny i pohodlí předsíně. Obývací pokoj je dominantou celého bytu s dostatkem světla a vybavením přímo na míru s nadčasovým interiérem. Moderní design spojený s prvotřídním vybavením vytváří jedinečnou atmosféru, která zaručuje dokonalé pohodlí.

K dispozici je také plně vybavená kuchyně s vestavěnými spotřebiči a elegantní jídelnou pro společné večeře s rodinou a přáteli, která je důmyslně propojena s obývacím pokojem i kuchyní. Dvě prostorné ložnice s koupelnou a samostatným sociálním zařízením nabízejí soukromí a pohodlí na nejvyšší úrovni.
Celý byt prošel kompletní rekonstrukcí a na praktičnosti a detailech se skutečně nešetřilo.

Tento exkluzivní byt se nachází ve vyhledávané lokalitě s vynikající dostupností veškeré občanské vybavenosti a dopravní infrastruktury. V blízkosti najdete jak služby, tak obchody nebo kulturu, za kterou se vydáte rádi pěšky.

Tato unikátní nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají kombinaci klidu v blízkosti centra nebo krásné procházky k řece Moravě. Nechte se okouzlit tímto krásným bytem, který splní i ta nejvyšší očekávání náročných klientů. Nabízíme i možnost výměnou za menší byt 2+1 po rekonstrukci s doplatkem v lokalitě sídliště Jihovýchod.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás provedeme a zodpovíme všechny otázky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Hodoníně.