Prodej bytu 2+kk, Černý Důl, 45 m2 (ID: 1279032)

Pec pod Sněžkou

5 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 356 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPec pod Sněžkou
ID84
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná45 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Lodžie

Origo partneři v Černém Dolu

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto moderního horského apartmánu 2+kk o rozloze 45 m2 v srdci Krkonoš.

Investujte do luxusního pohodlí ve výšce 1050 metrů nad mořem, kde se v zimě nemusíte bát, že by nebyl sníh a od jara do podzimu si užijete nádhernou přírodu a nespočet volnočasových aktivit.

Svou polohou na hřebenu mezi Černým Dolem a Pecí pod Sněžkou je přímo dostupný z obou horských středisek po zrekonstruované komunikaci a s parkovacím stáním na povolenku (vydává KRNAP zdarma). V zimě je zajištována doprava rolbou či sněžným skútrem.

Apartmán se nachází na 2. podlaží moderně zrekonstruované budovy s výtahem, která nabízí moderní společné prostory, včetně dětské herny, lyžárny, kulečníku, sauny s bazénkem a vířivky. K tomu je zde celoročně v provozu restaurace s letní terasou.

Apartmán nabízí prostorný obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a ložnicí s vestavěným patrem pro další lůžka (vejde se tedy i početnější 1 nebo 2 rodiny).

Apartmán je prodáván s veškerým nábytkem a vybavením na fotografiích, rozvody TV a vysokorychlostní internet. Podlahové vytápění s termostaty.

Přímo v komplexu si můžete s dětmi zalyžovat na soukromé sjezdovce s lyžařským vlekem, využít dětské hřiště nebo venkovní posilovnu.

Lyže, horská turistika, a další outdoorové aktivity jsou doslova kousek od Vašeho domu. Přímo v dosahu je přístup do ski areálu Pec pod Sněžkou (cca 5 minut skútrem) a poté ski-busem i do ski areálu Černá Hora/Jánské Lázně. Bydlíte prakticky přímo na běžeckých trasách včetně Krkonošské magistrály v blízkosti.

Tento apartmán nabízí nejen komfortní bydlení, ale také potenciál pro komerční pronájem po celý rok.

Pokud hledáte vhodnou investici a zároveň Vás láká pobývat přímo v srdci Krkonoš, neváhejte a domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Černém Dolu.