Prodej chalupy, Kutná Hora, 55 m2

Kutná Hora

3 874 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 18 462 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKutná Hora
ID01478
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná55 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti389 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Sklep
Terasa
Výtah
Bazén

Origo partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Popis

Máme pro Vás skvělou příležitost koupit si modernizovanou celoroční chatu v klidné rekreační oblasti Vidlák na adrese Černíny. Tato útulná chata po rekonstrukci nabízí ideální útočiště pro relaxaci a odpočinek od každodenního shonu.

Chata je situována na pozemku o rozloze 398 m2 a má zastavěnou plochu 55 m2. Dispozice 2+1 zahrnuje patrový prostor, který poskytuje dostatek místa pro pohodlné bydlení. Díky postupné rekonstrukci a zateplení je chata připravena na Vaše nové dobrodružství bez starostí.

Chata je napojena na studnu a kanalizace je zajištěna jímkou. Pro pohodlné vytápění slouží krb na dřevo a elektrické panely.

Vybavení chaty zahrnuje moderní kuchyňskou linku s indukční deskou, elektrickou troubou, digestoří a myčkou nádobí. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem se skříňkou a zrcadlovou galerií. Toaleta je samostatná.

V patře najdete pokoj se vstupem na terasu, ideální pro relaxaci a sledování okolní přírody. Venku na zahradě Vás čeká solárním panelem vyhřívaný bazén, který je zárukou zábavy a odpočinku pro celou rodinu. K dispozici je také menší sklep pro úschovu vašich věcí.
Majitelka si vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce!

Občanská vybavenost:
Obec Černíny, situovaná v okrese Kutná Hora, kraj Středočeský, nabízí příjemné a klidné bydlení v malebném prostředí, jen asi 15 km jižně od historického města Kutná Hora. S přibližně 394 obyvateli je tato lokalita ideální pro ty, kteří vyhledávají klidnější životní styl.
Obec je dobře dostupná díky regionální železniční trati Kutná Hora – Zruč nad Sázavou, což usnadňuje cestování do okolních měst a obcí. Rekreační vyžití poskytuje nedaleký rybník Vidlák, který slouží jako středisko rekreace. Zde si můžete užít písečnou pláž, navštívit hospodu či prozkoumat okolní lesy prostřednictvím upravených cest.
Pro milovníky turistiky je k dispozici turistická stezka vedoucí podél toku řeky Vrchlice z Kutné Hory, kolem Velkého rybníku a zříceniny hradu Sión. Tato trasa nabízí nejen krásné výhledy, ale také historické památky a zajímavá místa k objevování.
Nejbližší širší občanská vybavenost, včetně mateřské a základní školy a lékařů, je k dispozici ve vzdálenosti 5 km v obci Červené Janovice. Ještě více možností nabízejí blízké Zbraslavice, které jsou v dojezdové vzdálenosti necelých 5 km, což usnadňuje každodenní život obyvatel této oblasti.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie a virtuální (3D) prohlídka chaty, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z Vašeho domova.
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.

Tato modernizovaná celoroční chata v rekreační oblasti Vidlák nabízí ideální místo pro odpočinek a rekreační aktivity. Nezmeškejte příležitost a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Kutné Hoře.