Prodej rodinného domu, Rozstání, 260 m2

Rozstání

10 496 100 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 50 021 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRozstání
ID1341
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná260 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti956 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Rozstání

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám nabízím velký rodinný dům na okraji malé obce Rozstání pod Kojálem. Zastavěná část pozemku je 182 m2, navazující nemovitosti určené k prodeji jsou zahrady, nádvoří, ost. komunikace a ostatní plochy a měří celkem dalších 774 m2. Pokud potřebujete hodně prostoru pro sebe a Vaši velkou rodinu, anebo hledáte investiční záměr, tak tento velký dům se zahradou, garáží a parkovacím stáním naproti by mohl být to, co hledáte. Lokalita je vhodná pro bydlení i k rekreaci.

Dům je možné využít k podnikání jako penzion, což byl původní záměr majitelů. V přízemí se nachází samostatný byt 3+1 a v horním patře jsou 3 apartmány s vlastní kuchyní, koupelnou a wc. Cihlový dům je částečně podsklepený. Dům byl v průběhu let postupně rekonstruován, takže je nyní ve velmi dobrém stavu. Má novou střechu a vazbu, je zateplený a nově omítnutý. Je napojen na veřejnou kanalizaci. Topení je lokálně elektrickými přímotopy, dále pak dvěma krby na tuhá paliva. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Přestože dům je připraven k okamžitému nastěhování či provozování penzionu, tak zahrada kolem domu vyžaduje úpravu a rekonstrukci dle Vašich představ, právě podle toho, k čemu bude dům sloužit. Pro představu možné úpravy je na fotografiích přidána i vizualizace, jak by mohla vypadat.

Obec Rozstání se nachází na Drahanské vrchovině uprostřed velké náhorní roviny na hranici Moravského krasu. Obcí protéká potok Bílá voda, který se za Holštejnem propadá a v podzemních systémech krasu spolu se sloupským potokem vytváří Punkvu.

V okolí obce je významná turistická oblast Moravského krasu. Lze zde dělat poklidné výlety s dětmi, rodinné výlety či sportovní a turistické akce pro náročnější. Právě proto se přímo nabízí možnost provozování penzionu – ubytování.

Občanskou vybavenost Rozstání představuje budova obecního úřadu s poštou, ordinací zubního lékaře, místní knihovnou a hasičskou zbrojnicí. Mateřská škola má kapacitu 30 dětí a do základní školy docházejí děti prvního stupně. Místní sokolovna disponuje sálem až pro 300 osob, ve kterém se pořádají kulturní akce. Dále se v obci nachází restaurace, prodejna smíšeného zboží, řeznictví a nový sportovní areál na tenis a jiné míčové hry. Byl zde vybudován vodovod a plynofikace.

Pokud Vás moje nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat a domluvíme si prohlídku. Financování koupě nemovitosti Vám ráda zajistím.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rozstání (okr. Prostějov).