Prodej rodinného domu, Brno, Lerchova, 200 m2

Lerchova, Brno

34 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 166 323 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLerchova, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti701 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

Pokud se rozhodujete mezi bydlením v rušném městě se vším na dosah ruky,
a mezi klidným místem se zahradou, mezi bytem a domem,
nebo snad mezi vlastním bydlením a investicí, můžete mít vše v jednom.

Nabízíme vícebytovou rodinnou vilku na klidné ulici Lerchova v těsné blízkosti rozlehlého parku Kraví hory s biotopovým jezírkem, sportovním a rekreačním areálem a nádhernou vyhlídkou na Brno.

Vilka má dva byty, prostorný byt 3+1 (120 m2) s terasou (10 m2) a výhledem do zahrady
a byt 2+1 (80 m2) s terasou 7 m2 a vstupem do podkroví, které může sloužit jako ateliér.
Oba byty mají samostatný vchod. V jednom můžete bydlet a druhý pronajímat. Případně můžete dům rekonstrukcí rozšířit i o další bytové jednotky.
Dům má velké suterénní prostory s dílnou s oknem, skladem a dveřmi do zahrady. Při levé hranici pozemku je umístěna garáž.

V místě se nachází veškerá občanská vybavenost vč. základní školy a gymnázia. Do nejbližšího obchodu je to 3 minuty.
Ještě před snídaní si můžete zaplavat v kryté plavecké hale přímo naproti na Kraví hoře, v Kavárně Klafé si dát bohatou snídani, zajít si na vyhlášený steak do restaurace Monte Bú, večerní procházkou si zajít do wellness. V létě oceníte koupaliště, tenis, plážový volejbal, baseball, velké dětské hřiště v parku, nebo cvičiště pro psy.
To vše, a ještě mnohem víc máte v dosahu pouze 5 min pěšky od domu.
Nemusíte si dělat starosti s dopravou, i do samotného centra Brna si můžete zajít pěšky procházkou.

Parkování je možné v modré zóně přímo před domem, v garáži, nebo na vlastním pozemku.

Nemovitost je dům ve velmi atraktivní a historicky kvalitní lokalitě, která uživatelsky nabízí vysoce komfortní bydlení, se zahradou a garáží, kdy nemusíte kvůli svým zálibám ztrácet cenný čas dopravou.

Adresou nemovitosti navíc získáte možnost parkování v modrých zónách i ve všech okolních oblastech centra Brna, tzn. v oblastech sousedících přímo se samotným středem Brna (1‑17, 1‑20, 1‑18, 1‑12, 1‑16, 1‑13, 2‑03).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.