Prodej vily, Ibiza, Španělsko, 503 m2

Ibiza, Španělsko

95 342 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaIbiza, Španělsko
IDPN20203
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná503 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti600 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Toužíte po domově na slunném a pulzujícím ostrově? Luxusní projekt 20 moderních vil, které vám poskytnou naprosté soukromí a bezpečí, leží pouhých 10 minut od moře a čistých pláží. Vily jsou obklopené zelení, v blízkosti golfového hřiště a hlavního města Ibiza.

Přednosti nemovitosti
• Přímo u golfového hřiště.
• Uzavřená komunita s dostatkem soukromí, bezpečností a kvalitními službami.
• 5 minut jízdy od nejbližší pláže.
• Moderní design vil a panoramatický výhled.
• Možnost přizpůsobení designu vil a vybavení dle vašich představ.
• Chytrá domácnost, podlahové topení, jacuzzi, velké pozemky a vybavená kuchyň.
• Parkovací místa a sklepy.
• V bezprostředním okolí dostatek zeleně a moderní golfové hřiště.
• Blízkost hlavního města Ibiza s bohatým nočním životem a přístavem.

Ibiza - ostrov, který žije
Když se řekne Ibiza, většina lidí si představí plážové párty, festivaly a divoký noční život. „Bílý ostrov lásky“, jak se Ibize někdy přezdívá, však není pouze o večírcích a hudbě. Dokáže nabídnout také klid, nádhernou přírodu, procházky borovicovými háji, sportovní vyžití a pláže s dokonalým koupáním. S více než 250 slunnými dny v roce a zimními teplotami kolem 15 °C žije po celý rok. Hlavní město nabízí řadu gastronomických zážitků a jedinečnou atmosféru.

Krásné interiéry i exteriéry
Jednou z velkých předností vil jsou do detailu promyšlené a moderní interiéry, které si majitel může přizpůsobit. V interiéru je vždy dostatek světla, panoramatický výhled do zeleně, vily mají zároveň také prostorné terasy s možností venkovní kuchyně. Samozřejmostí jsou i plně vybavené kuchyně, které jsou přirozenou součástí interiéru.

Pro podlahy, okna a další povrchové materiály jsou vybrány pouze výrobky renomovaných výrobců, čímž je zachován vysoký standard. Většina vil má k dispozici také jacuzzi.

Prioritami projektu je soukromí a bezpečnost. Vily jsou samostatné a nabízí velmi vysoký standard, prostorné zahrady a většina z nich také jacuzzi. V kombinaci s panoramatickým výhledem zde najdete domov, který se jen těžko opouští.

Kontaktujte nás
Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti ve Španělsku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.