Prodej bytu 3+kk, Marbella, Španělsko, 250 m2

Marbella, Španělsko

59 434 375 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaMarbella, Španělsko
IDPN20279
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná250 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Prvotřídní rezidenční komplex se nachází přímo u pláže na jednom z posledních volných pozemků s výhledem na nádherné moře a v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Marbelly. Resort nabízí 96 prostorných apartmánů a 32 dvojvil výjimečných kvalit, společné zahrady, wellness a fitness centrum, infinity bazény a mnoho dalšího. Mezinárodní letiště v Málaze leží jen 40 minut od nového resortu.

Přednosti resortu
• Nový projekt na jednom z posledních pozemků s přímým přístupem k moři v Marbelle.
• První linie u moře.
• Střešní terasy, soukromé bazény a zahrady.
• Wellness zóna s vířivkou, tureckými lázněmi a saunou.
• Vnitřní 40 m dlouhý plavecký bazén.
• Společenská budova s nejmodernějším fitness centrem.
• Precizně navržené zahrady s 2 infinity bazény a jezírky.
• Bar a prostorná terasa.
• V blízkosti několika golfových hřišť.
• Pouze 40 minut od mezinárodního letiště v Málaze.

Marbella
Marbella patří k nejznámějším letoviskům na pobřeží Costa del Sol. Puerto Banús nebo jednoduše "přístav", jak mnozí říkají, je domovem nejluxusnějšího lodí, extravagantních superaut a exkluzivních obchodů a restaurací. V Marbella-Benahavís najdete fascinující venkovské prostředí které vyniká svými restauracemi a velkolepou krajinou.

Vybavení apartmánů a vil
Apartmány a vily jsou navrženy tak, aby poskytovaly jedinečný zážitek z bydlení. Špičkové porcelánové obklady a dlažby, prostorné kuchyně s prvotřídními spotřebiči, klimatizace, kompletní systém domácí automatizace, elektrické žaluzie, podlahové vytápění a mnoho dalšího čeká na nové majitele.

Termín výstavby
Zahájení stavebních prací je plánováno na září 2022. Dokončení resortu je plánováno na jaro 2025.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.