Prodej rodinného domu, Mikulov, Krautgartnerova, 128 m2

Krautgartnerova, Mikulov

8 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK, DPH a právního servisu
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrautgartnerova, Mikulov
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná128 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha128 m2
Plocha nemovitosti289 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Mikulově

Popis

Novostavba rodinného domu 4+kk, se třemi ložnicemi, kde každá ložnice má svou vlastní privátní koupelnu a centrem společného setkání je velký obývací pokoj s kuchyní v přízemí s celoprosklenou stěnou, propojující dům přes terasu se zahradou, odkud se nabízí překrásný výhled na zámek v Mikulově i na Svatý kopeček. Do historického centra města plného kulturního dění a zábavy je to jen 10 min chůze pěšky. Svým umístěním v okrajové části města je zde příjemný klid, a zároveň je všude blízko, také při jízdě autem se jedná o výhodnou a velmi turisticky navštěvovanou polohu na trase Vídeň-Brno.

Užitná plocha domu 128,18m2
Balkon 7,5m2
Krytá terasa na zahradu 10m2
Obestavěný prostor 419m3
Zastavěná plocha 81m2
Pozemek celkem 289m2
Parkovací stání: 2x s přípojkou pro dobíjení elektromobilu

Energetická náročnost budovy – B je velmi úsporná
Náklady majitele, který bydlí ve stejném domě s 3 člennou rodinou, jsou v měsíčních platbách pouze 1.000 Kč elektřina, 1.600 Kč plyn, 600 Kč voda.

Způsob vytápění a ohřevu vody zajišťuje tepelné čerpadlo a plynový kotel se zásobníkem, tepelným zdrojem je podlahové vytápění.

Sítě: elektřina, voda, plyn, kanalizace
Dům je postaven v nadstandardním provedení z kvalitních materiálů, jako jsou podlahy z velkoformátových dlaždic, dřevěné dubové podlahy, bezfalcové magnetické dveře, okna s trojskly s přípravou pro venkovní stínění, teplovodní podlahové vytápění, příprava na krb i klimatizaci, retenční nádrží 4m3 pro závlahu zahrady a ovlažení pod venkovní sprchou.

Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav).