Prodej rodinného domu, Praha - Krč, Jalodvorská, 390 m2 (ID: 1278129)

Jalodvorská, Praha 4 - Krč

8 999 000 Kč
/za nemovitost
Paušální odměna 449 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.
Hypotéka od 42 887 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJalodvorská, Praha 4 - Krč
ID2024023
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná390 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti850 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji SPOLUVLASTNICKÝ (IDEÁLNÍ) PODÍL O VELIKOSTI 1/2 na samostatně stojícím rodinném domě s pozemkem, zahradou, garáží a sklepním prostorem.

Dům se nachází ve vyhledávané a klidné lokalitě v sousedství dalších rodinných domů v Praze 4 - Krči.

Celková plocha domu je cca 390 m2. Pozemek je rovinatý a má celkovou výměru cca 850 m2. Pozemek se rozprostírá kolem domu a na zahradě jsou také vzrostlé stromy a keře.

Vlastník prodávané poloviny nemovitosti využíval k bydlení první podlaží o dispozici 5+1 spolu s dvěma koupelnami, dvěma toaletami a garáží. Ze dvou pokojů je navíc přístupná terasa o výměře cca 15 m2. Sklepní prostory jsou využívány také jako prádelna, dílna, sklad s podobně. V rámci domu NEJSOU podružné měřiče spotřeby energií.

Pro srovnání - v podobné cenové relaci jako tento podíl, jsou v Praze nabízeny například třípokojové byty v panelovém domě, nebo dvoupokojové byty v novostavbě.

Dům je převážně v původním udržovaném stavu. V rámci částečné renovace byla vyměněna okna za plastová (většina z nich s izolačním trojsklem) a pro vytápění domu je zde tepelné čerpadlo.

Tento dům je svojí příhodnou velikostí, dispozicí a zejména polohou vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice k uložení peněz.

Pořízení podílu je možné Z VLASTÍCH FIANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, nebo v případě financování formou úvěru se ZÁSTAVOU JINÉ NEMOVITOSTI.

Prodávající si vyhrazuje právo na rozhodnutí prodat byt podle jím zvolených kritérií a za nejvyšší nabízenou cenu. Pokud by část kupní ceny měla být hrazena úvěrem, je to možné prostřednictvím určeného hypotečního specialisty.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4.