Pronájem bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Erbenova, 44 m2

Erbenova, Praha - Praha 5

18 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaErbenova, Praha - Praha 5
ID06633
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná44 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám pronájem podkrovního bytu 2+kk s patrem na spaní, který se nachází ve výborné lokalitě Prahy 5 - Erbenova, v blízkosti stanice metra Anděl.


Tento byt je ve třetím patře bytového domu. Po vstupu do bytu se dostanete do chodby, která Vás zavede do obývacího pokoje. Kuchyně je vybavená sklokeramickou deskou, troubou, lednicí a mrazákem. Dále zde naleznete dostatek pracovní plochy, která je využitelná jak při vaření, tak jako pracovna. Z kuchyně se po schodech dostanete do patra na spaní. Součástí bytu je také koupelna se sprchovým koutem, WC a prostorem pro pračku.


Cena nájmu tohoto částečně zařízeného bytu činí 18.000,- Kč měsíčně. K tomu je třeba připočítat zálohu ve výši cca 4.150,- Kč na služby spojené s užíváním bytu včetně elektřiny, která bude přepsaná na nájemníka. Vratná kauce ve výši 36.000,- Kč a poplatek realitní kanceláři ve výši 21.780,- Kč jsou standardními podmínkami.


Byt je volný ihned a je připraven poskytnout Vám komfortní bydlení v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy. Pokud máte zájem o tento byt, neváhejte kontaktovat naší makléřku zakázek, která Vám ochotně poskytne další informace a domluví prohlídku nemovitosti.


Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5.