Prodej rodinného domu, Adeje, Španělsko, 190 m2

Adeje, Španělsko

15 996 800 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaAdeje, Španělsko
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti90 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři

Popis

Jedinečná příležitost!!! Užijte si luxus a pohodlí v exkluzivním třípodlažním městském domě v prestižní části El Galeón, Adeje. Tento částečně zařízený dům kombinuje moderní design s funkcionalitou, nabízející soukromou garáž na dvě auta s elektronickými dveřmi, zvukotěsné studio a další úložné prostory. Světlý obývací pokoj s otevřenou kuchyní vybavenou nejmodernějšími spotřebiči a poloostrůvkem, ideální pro gurmány. Relaxujte na jedné ze dvou prostorných teras, vybavených markýzou a umělým trávníkem, které jsou dokonalým místem pro venkovní zábavu. Ve druhém patře najdete čtyři pohodlné ložnice, dvě plnohodnotné koupelny a hlavní apartmá s vlastním balkonem. Dům je vybaven kvalitní izolací a klimatizací, zajišťující komfort v každém ročním období. Nachází se pár kroků od Outlet nákupního centra Galeon a v blízkosti škol, supermarketů, zdravotnických zařízení a sportovních areálů. V komplexu je k dispozici komunitní bazén, který využijete pro relaxaci ve skvělém klimatu této oblasti. Tato nemovitost má i licenci na rekreační pronájem s potenciálním příjmem až 52 000 eur ročně, což ji činí atraktivní nejen pro bydlení, ale i jako investici. Nezmeškejte šanci stát se majitelem tohoto jedinečného domu.
Celková plocha 270 m², obytná plocha 190 m², terasa Ano 2 přední a zadní, parkování, kuchyně Openplan, ložnice 4 + 1, 3 koupelny, 2 patra a suterén, velká vlastní garáž, komunitní bazén.
Poplatky: komunitní poplatky 93€/měsíc, IBI roční daň z nemovitosti 415€/rok
V případě zájmu, se vám postaráme o servis spojený s pronájmem, správou a údržbou nemovitosti v době vaší nepřítomnosti. Váš nový domov čeká právě na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!