Prodej rodinného domu, Praha - Hrdlořezy, Před mosty, 154 m2

Před mosty, Praha 9 - Hrdlořezy

15 500 000 Kč
/za nemovitost
+ právní servis a odměna realitní kanceláře
Hypotéka od 73 868 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřed mosty, Praha 9 - Hrdlořezy
IDD20246
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná154 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha154 m2
Plocha nemovitosti349 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Líbilo by se Vám žít ve městě, a přesto být obklopeni přírodou? Hledáte klidný a nerušený zelený prostor, který je v dobře dostupné lokalitě hlavního města Prahy?

Pokud ano, tak pro vás mám jedinečnou příležitost koupě rodinného domu, v sousedství řeky Rokytky a přírodního parku Smetanka, v pražské části Hrdlořezy.

Dům je na pozemku s výměrou 349 m², o dispozici 6+2, sklepem a samostatnou garáží.

Vstupem do přízemí domu je pracovna, na kterou přes halu se schodištěm navazuje obývací prostor a jídelna s kuchyňským koutem. Z haly rovněž vstoupíte do koupelny s toaletou, technické místnosti a malého sklepa. Užitná plocha přízemí, včetně sklepa je skvělých 81 m².

Po schodišti do patra je prostorný pokoj s francouzskými okny a vstupem na balkón, dětský pokoj, ložnice a kuchyň, na kterou navazuje koupelna s toaletou. Užitná plocha prvního patra je téměř 73 m². Z centrálního schodiště je také vstup do půdního prostoru.

Novému majiteli je navíc k dispozici samostatná garáž a vytápěný skladový prostor, který navazuje na pravou část domu.

V domě jsou nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Tepelný komfort domu, zajišťuje opět zrekonstruovaný topný systém s kondenzačním plynovým kotlem a novými radiátory. Okna jsou plastová.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, VVŘ, kanalizace, elektřina a plyn.

Lokalita pražských Hrdlořez je dobře dostupná autobusovou dopravou ze zastávek Kolonie a Pod Táborem. Stanice metra Skalka a Palmovka jsou vzdálené 10 minut pohodlné jízdy. Celá tato čtvrť je řešena jako obytná zóna se zklidněným dopravním režimem zajišťující klidný pohyb i pobyt.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!