Prodej rodinného domu, Křivoklát, 226 m2 (ID: 1277551)

Křivoklát

Prodáno
12 900 000 Kč
/za nemovitost
Možnost převzít hypoteční úvěr u České spořitelny, a.s., s úrokovou sazbou 1,95 % fixovanou do srpna 2027.
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavProdáno
AdresaKřivoklát
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná226 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1532 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Křivoklátě

Úklidové služby

Popis

Kouzelná lokalita a domov, který je víc než jen bydlení.
Malebná a idylická část historického městysu Křivoklát s oblíbeným gotickým hradem z 12. století.
Úchvatný výhled na zalesněné pahorky chráněné krajinné oblasti a romantické údolí řeky Berounky.
Umístění ve slepé silnici s minimálním provozem zajišťuje klid a bezpečí pro Vás a Vaši rodinu.
Pouhých 40 minut od Prahy a s veškerým zázemím k pohodlnému životu.

Dispozice 5 + kk + 2 koupelny, dvougaráž a velké zázemí na velkorysé ploše 225,9 m2 ve dvou podlažích.

Horní podlaží s užitnou plochou 110 m2 na úrovni příjezdu zahrnuje vstupní chodbu, 3 pokoje s výhledem do údolí, prostornou koupelnu s 2 umyvadly, rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC s umývátkem a prostorem na praktickou celostěnovou vestavnou skříň pro skladování. Vedle vstupu je velmi prostorná garáž 35,6 m2 s přirozeným denním světlem, která nabízí mnoho možností využití. Může pojmout až dva automobily, motorky, kola, lyže a podobně. Anebo může být využita jako další obytná místnost, herna, tělocvična nebo místo pro podnikání, atelier, či home office. Garáž má zelenou střechu s přístupem přes půdní prostor, který je dalším skladovacím zázemím.

Spodní patro s užitnou plochou 115,9 m2 s výstupem na zahradní terasu je využito převáženě jako velký obývací pokoj 65,3 m2 s rohovými francouzskými okny do zahrady a velkým kuchyňským koutem též s velkým oknem s výhledem do zahrady a údolí. Uprostřed je prostor pro akumulační krb a sporák s pecí na dřevo pro labužníky i energetickou nezávislost. Kuchyňské zázemí obsahuje komoru a chladný sklep pro skladování potravin, velkou technickou místnost s technologií domu a prostorem pro praní a sušení prádla i energetický generátor. Navazuje další ložnice s přímým výstupem do zahrady s koupelnou s WC a samostatné společenské WC s umývátkem.

Současný stav domu je zkolaudován ve stavu shell&core k dokončení vnitřních podlah, osazení vnitřních dveří, vypínačů a svítidel. K výběru je též finální provedení vnější fasády domu, izolace fasády je součástí prodeje a je uschována v domě. Zastavěná plocha 140 m2, kolaudace v roce 2022. Energetická náročnost budovy je třídy B = Velmi úsporná.

Jeden z nejhezčích pozemků v obci o výměře 1 532 m2 se svažuje od příjezdové komunikace k východu směrem k údolí. Poskytuje dostatek prostoru pro vytvoření okrasné, relaxační i hospodářské zahrádky, vybudování skleníku, nebo pro chov drobného zvířectva.

Soběstačnost - kvalitní pitná voda je zajištěna vlastní studnou o hloubce 50 metrů, která garantuje stálý a dostatečný přítok. Vytápění je moderně ekologicky řešené pomocí tepelného čerpadla vzduch/voda v kombinaci s podlahovým topením, alternativně pak akumulačními krbovými kamny s vestavěným sporákem a pecí na dřevo. Dům je připraven na připojení naftového generátoru s napájením 400 V.

Financování - je možné převzít hypoteční úvěr u České spořitelny, a.s., s úrokovou sazbou 1,95 % fixovanou do srpna 2027.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Křivoklátě.