Prodej rodinného domu, Chrustenice, 97 m2

Chrustenice

13 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 66 672 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChrustenice
IDN104830
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná127 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha97 m2
Plocha nemovitosti651 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Chrustenicích

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu z r. 2017 o dispozici 4+kk a podlahové ploše 127 m2 s pozemkem 651 m2, Chrustenice-Loděnice
Rodinný dům je v současnosti obýván pouze v 1.NP, ale je zde též 2.NP, připraveno na vybudování další bytové jednotky. Jsou zde již zavedeny rozvody vody a elektřiny.
V 1. NP nalezneme prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, odkud je přístupná venkovní terasa. Dále jsou zde 3 samostatné pokoje, koupelna a technická místnost. Všechny pokoje jsou propojeny širokou chodbou.
Dům je prosvětlen díky velkým oknům hledícím do zahrady a dispozici, která je nejen praktická, ale zároveň zvýrazňuje otevřený prostor. Podlaha je kombinací vinylu a dlažby. V obývacím pokoji a v koupelně oceníte, že je také vyhřívaná.
Topí se zde plynovým kotlem a krbovými kamny.
Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci.
Elektřina 230 a 400 V.
Tato moderní stavba, která skýtá variabilní možnosti využití a lze přebudovat na dvě bytové jednotky s odděleným vstupem.
Zahrada vede okolo celého domu, ale její největší část a také celková orientace domu je na na západ a zároveň s příjemným pohledem do zeleně lesa. Tam koneckonců lze vzít čtyřnohé i dvounohé obyvatele na relaxační procházky.
Příroda vůkol je opravdu členitá a vhodná pro různé druhy sportů.
Občanská vybavenost zajištěna díky přilehlé obci Loděnice, odkud se napojíme na dálnici D5 a jsme za 10 min v Praze na Zličíně.
Kdo preferuje autobusovou nebo vlakovou dopravu, tak se také nemusí obávat. Pravidelné spoje Vás spolehlivě dopraví.
Doporučujeme k prohlídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104830.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chrustenicích.