Prodej vily, Praha - Březiněves, Vraní, 242 m2

Vraní, Praha

23 939 776 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 114 090 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVraní, Praha
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná242 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha242 m2
Plocha nemovitosti614 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Lukrativní vila s označením RD 94 se nachází v unikátním rezidenčním projektu Greenland Březiněves v pražské Březiněvsi. Jedná se o vilu s velkorysými dispozicemi 6 + kk, komfortní garáží až pro 2 auta a velikostí zahrady 614 m², která maximálně respektuje soukromí svých obyvatel.

Vila má v přízemí prostorný obývací pokoj s kuchyní, samostatný pokoj, koupelnu se záchodem, technickou místnost, šatnu, prádelnu a spoustu užitného prostoru v zádveří či pod schodištěm. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice koncipovaná jako master bedroom s koupelnou a šatnou, další tři pokoje a samostatná koupelna s WC. Dům je svou koncepcí vhodný také pro vícegenerační soužití.

Standardní vybavení vily je na velmi vysoké úrovni. Samozřejmostí je tepelné čerpadlo a vytápění podlahovým topením v celém domě a okna s izolačním trojsklem Součástí je také komín včetně přisávání a příprava na krb, retenční nádrž na 5 m³ dešťové vody nebo skrytá příprava na venkovní žaluzie.

Terasa domu je navržena jako přirozené rozšíření obývacího pokoje, HS portály vedoucí do zahrady zajišťují přirozené denní osvětlení a navozují pocit volného prostoru.

Více o projektu – www.greenland-brezineves.cz


Lokalita

Městská část Praha 8 – Březiněves leží na severním okraji Prahy v sousedství Dolních Chaber, Čakovic a Ďáblic.

Březiněves disponuje komplexní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Nachází se zde mateřská školka, nákupní centrum s lékárnou i mnoho restaurací. V brzké době bude také zahájena stavba základní školy.

Březiněves je obklopena zelení a nabízí dostatek místa jak pro odpočinek a relaxaci, tak i aktivní sportovní vyžití. Je zde polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem, fotbalový klub TJ Březiněves, tenisové kurty, beachvolejbalové hřiště, nebo fitness centrum.

V nedalekých Letňanech, vzdálených pouhých 5 minut jízdy, se pak nachází OC Letňany, multikino, sportovní areál se zimní halou a aquacentrem a také stanice metra C. Ještě blíž jsou pak možnosti nakupování v Globusu Čakovice. Pro cestu do centra metropole lze využít také nedaleké stanice metra Ládví, Střížkov nebo Letňany.

Právě díky občanské vybavenosti a skvělé dostupnosti se Březiněves stala v posledních letech vyhledávanou rezidenční lokalitou v Praze.

V rámci projektu Greenland Březiněves jsou dále ve výstavbě také dvojdomy M (141,5 m²) a L (145,6 m²) a také další 2 samostatně stojící vily typu XXL.

Detaily projektu naleznete na webu: www.greenland-brezineves.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze.