Pronájem bytu 2+kk, Kostelec nad Orlicí, Trávnická, 46 m2 (ID: 1277373)

Trávnická, Kostelec nad Orlicí

15 000 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTrávnická, Kostelec nad Orlicí
ID57698
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná46 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Terasa
Parkování

Origo partneři v Kostelci nad Orlicí

Popis

Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk s terasou, zahrádkou a parkovacím stáním nacházející se v novostavbě domu se třemi bytovými jednotkami v uzavřeném komplexu v ulici Trávnická v Kostelci nad Orlicí.
Dispozice bytu: chodba, komora, prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou, kuchyň s kuchyňskou linkou a obývácím pokojem se vstupem na terasu a soukromou zahrádku, ložnice.
Komfort tomuto bytu dodává i úsporné, podlahové topení, které neruší design interiéru a zajišťuje téměř ideální rozložení tepla. Ke každému bytu patří jedno parkovací místo přímo v areálu.
Měsíční nájem je 15.000,-Kč + zálohy na topení, vodu, elektřinu a údržbu zahrady ve výši cca 3.500,-Kč (dle počtu osob v domácnosti). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize RK je jeden nájem + DPH.
Byt je volný ihned. Zahrada by měla být dokončena (osázena) během měsíce května. Ve fotogalerii je pro představu použita vizualizace.
Pro více informací či prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Kostelci nad Orlicí.