Prodej bytu 2+kk, Vranovice, 50 m2

Vranovice nad Svratkou

3 499 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK
Hypotéka od 16 675 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVranovice nad Svratkou
ID0625
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná50 m2
Patro1. z 2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy50 m2
Podlahová plocha50 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Balkon
Sklep

Origo partneři v Vranovicích

Popis

Exkluzivně vám nabízíme byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk o užitné ploše 50m2 nacházející se ve Vranovicích nad Svratkou. okr. Brno venkov. Obec Vranovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládající se v Dyjsko-svrateckém úvalu, v katastrálním území Vranovice nad Svratkou, 30 km jižně od Brna, na železniční trati Břeclav-Brno. Žije zde přibližně 2400 obyvatel. Jedná se o vinařskou obec v Mikulovské vinařské oblasti.
Moderní byt je umístěn v 1NP/2NP třípodlažního podsklepeného bytového domu, který byl postaven asi před 15 lety.
Dispozice bytu: kuchyně a obývací místnost, ložnice, šatna-pokoj, chodba, koupelna-sprchový kout a WC. K bytu patří velký balkon s výhledem na Pálavu a sklep. V přízemí bytového domu se pak nachází společná kolárna. Součástí prodeje bytu je kuchyňská linka vč. spotřebičů, el. trouba s indukční deskou. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno vlastním kombinovaným plynovým kotlem. Parkování je možné na přilehlých parkovacích místech u bytového domu. Obec Vranovice má veškerou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti je škola, školka, zdravotní středisko, vlakové i autobusové nádraží. Obcí prochází železniční trať Brno - Břeclav (Brno cca 25 min, Břeclav 35 min). Domluvte si prohlídku.
Kupní cena 3.499.000Kč + provize RK

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Vranovicích (okr. Brno-venkov).