Prodej bytu 2+kk, Jablůnka, 49 m2 (ID: 1276246)

Jablůnka

Cena na vyžádání

ceny k jednotlivým bytům najdete na našich stránkách
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJablůnka
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná49 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Jablůnce

Popis

Nabízíme k prodeji bytové jednotky v nových bytových domech v obci Jablůnka.
více informací na www.bytyjablunka.cz

V každém bytovém domě se nachází 19 bytů o velikosti 1+kk, 2+kk , 3+kk, 4+kk s terasou nebo balkonem. I N.P. byty mají zahradu s oplocením + s terasou, společnou kolárku, sklepní kóji a parkovací stání. V II N.P. a III N.P. každý byt má balkon, sklepní kóji a parkovací stání. IV N.P.- každý byt má balkon, přípravu pro klimatizaci, sklepní kóji a parkovací stání. Domy budou obsluhovány osobním výtahem. BD budou vytápěny Tepelným čerpadlem, okna s trojsklem, postavený ze systému POROTHERM + zateplení domu.

Obec Jablůnka leží na železniční trase z Valašského Meziříčí do Vsetína, na svazích západního okraje Vsetínských vrchů, 12 km jižně od Valašského Meziříčí a 7 km od Vsetína.

Vesnice se nachází v okrese Vsetín a náleží pod Zlínský kraj. Příslušnou obcí s rozšířenou působností je rovněž okresní město Vsetín. Obec Jablůnka se rozkládá asi šest kilometrů severozápadně od Vsetína. Dle regionálního turistického členění patří do oblasti Beskydy – Valašsko. Protéká zde Vsetínská Bečva. Obec je vzdálená přibližně 20 km od slovenských hranic.

V současnosti se v obci nachází veřejný vodovod i plynovod, kanalizace s napojením na čističku odpadních vod, pošta, banka, policie, mateřská škola, základní škola, veřejná knihovna, kulturní zařízení, zdravotnické zařízení, lékárna, domov pro osoby se zdravotním postižením, tělocvična, fotbalové hřiště, prodejny potravin i smíšeného zboží a pohostinství.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Jablůnce.