Prodej vícegeneračního domu, Podbřezí, 192 m2 (ID: 1276112)

Podbřezí

4 490 000 Kč
/za nemovitost
SLEVA původní cena 4.990.000 Kč
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPodbřezí
ID20225
StavbaCihlová
Plocha užitná192 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti9290 m2

Origo partneři v Podbřezí

Popis

Nabízíme k prodeji objekt k bydlení nebo podnikání, s přilehlými pozemky, nacházející se stranou hlavní cesty, v podhůří Orlických hor, nedaleko Kvasin, v malé obci Chábory u Dobrušky.
Areál staveb byl v minulosti hojně využíván jako rekreační středisko a to zejména k dětským ozdravným pobytům. Poslední majitelé však měli jiný podnikatelský záměr a započali přestavbu hlavního objektu na ubytovnu pro zaměstnance nedaleké automobilky Škoda Auto Kvasiny. Byla vyměněna okna, částečnou rekonstrukcí prošly podlahy, elektro, voda. Je připraven nový automatický kotel s podavačem, jsou provedeny nové rozvody do radiátorů, instalovány nové radiátory. Budova je z části zateplená. Septik byl doplněn o biologický zemní filtr (Nedokončeno). Covid však veškeré práce zastavil a zahraniční vlastník svůj zájem přeorientoval na aktivity v jiných státech. Od té doby je objekt prázdný.
Dispozice přízemí: 4 pokoje, sklad prádla, společenská místnost, kancelář, kuchyň, chodba, koupelna, kuchyně pro personál, umývárna, WC muži, zádveří, kotelna, sklad a sklep. Druhé nadzemní podlaží - 9 pokojů, úklidová místnost, 2x chodba + umývárna. Areál má výbornou dopravní dostupnost po asfaltové komunikaci.
Podle Katastru nemovitostí má zastavěná plocha a nádvoří 625m2, k objektu patří 3.516m2 přilehlých zahrad a 5.774m2 lesa. Na jednom z pozemků (zahradě) se v sousedství Zlatého potoka nachází i velký nefunkční betonový bazén.
Areál doporučujeme jako dobrou investici, se záměrem ubytování a podnikatelského využití souboru všech pozemků. Na sousedním pozemku je trafostanice.
V případě zájmu společně najdeme nejlepší způsob financování nabízené nemovitosti. PENB: G (není zpracováno).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Podbřezí.