Prodej bytu 3+1, Předhradí, 64 m2 (ID: 1276111)

Předhradí

2 900 000 Kč
/za nemovitost
při rychlém jednání zajímavá sleva
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPředhradí
ID202411
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná64 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Předhradí

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt s balkónem, připravený k okamžitému nastěhování. Byt má dispozici 3+1 a nabízí užitnou plochu 64 m2 (72 m2 včetně sklepů a balkónu). Nachází se v prvním nadzemním podlaží zděného bytového domu v malebné obci Předhradí u Skutče, která je vstupní branou do Železných hor.

Parametry nemovitosti:
- dispozice: 3+1
- užitná plocha: 64 m2
- balkón pro vaše odpočinkové chvíle
- modernizovaná koupelna s prostorným sprchovým koutem
- velká kuchyňská linka pro pohodlnou přípravu jídel
- plastová okna zajišťující dostatečné osvětlení a tepelnou izolaci
- parkování přímo u domu
- pohodlný sklep pro uložení sezonních věcí
- možnost pronájmu zahrádky

Poloha:
Byt se nachází v klidné obci Předhradí u Skutče, která nabízí příjemné prostředí pro bydlení. V obci najdete veškerou základní občanskou vybavenost, jako jsou školka, obchod, obecní úřad a knihovna. Další služby jsou dostupné ve Skutči, která je vzdálená asi 3 km a je snadno dostupná díky autobusovému spojení. Hlinsko je vzdálené 14 km, Chrudim 25 km, na nájezdu na D35 jste za 20 minut a na hranici CHKO Ždárské vrchy za 10 min.

Turistické zajímavosti:
Zajímavostí regionu je zrekonstruovaný a v sezóně přístupný Hrad Rychmburk, který se nachází přímo v obci. Tento hrad, založený kolem roku 1325 v gotickém slohu, je charakterizován svou 30 metrů vysokou věží, krytou kuželovitou střechou.

Další informace:
Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají bydlení s možností ihned se nastěhovat. Těšíme se na Váš zájem a společně objevíme potenciál této zajímavé nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Předhradí.