Prodej komerční nemovitosti, Ostrava, Závodní, 630 m2 (ID: 1275903)

Závodní, Ostrava

13 600 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 814 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZávodní, Ostrava
ID1730
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná630 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Naše společnost Vám nabízí exkluzivně k prodeji bytový dům na ulici Závodní souběžná s ulici Rudná v Ostravě. Velmi strategické místo, jak k bydlení, tak ke komerčnímu využití. Jedná se o trojpodlažní celo podsklepený dům se šesti bytovými jednotkami a třemi garážemi. Dům je po kompletní revitalizaci, nová střecha s krytinou SATJAM Rapid. Nová plastová okna se sníženou hlučností. Dále jsou zde nové kročející Anhybridové podlahy s podlahovým vytápěním. Nové sádrové omítky, nová elektřina. V každé bytové jednotce jsou připravená čidla k Alarmu, ke kouři a k okenním venkovním žaluziím. V domě se nachází jedna z garáží s vlastním zázemím o velikosti 35 m2 s přípravou pro WC.
Dům má zastavěnou plochu 218 m2 se zahradou o velikosti 831 m2 a dalšími dvěma garážemi o velikosti 52m2.
V prvním podlaží se nacházejí dvě bytové jednotky o velikosti 2+KK o výměře 54 m2 a druhá 3+KK o výměře 65 m2 s rohovými okny.

Ve druhém podlaží se nacházejí dvě bytové jednotky o velikosti 2+KK o výměře 54 m2 a druhá 3+KK o výměře 65 m2 s rohovými okny.

Ve třetím podlaží vznikly krásné dva podkrovní byty o velikosti 42 m2 a 48 m2 s vikýřovými okny.
Ve všech bytových jednotkách schází dodělat koupelny dle vlastních představ.
Zahrada je celo oplocená a na plotě i domě jsou vytvořeny reklamní plochy, které měsíčně přinesou majiteli 26.000,- Kč výnos s pronájmu bytů a garáží je cca 80.000,- Kč. Tato zahrada má dva vjezdy.
V blízkosti jsou různá sportoviště fotbalový stadion Vítkovice, Ledňáček, ČEZ Aréna. Veškerá občanská vybavenosti je dostupná Pro více informací volejte našeho specialistu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Ostravě.