Prodej pozemku pro bydlení, Poříčany, Českobrodská, 969 m2

Českobrodská, Poříčany

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize RK a realitního a právního servisu
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaČeskobrodská, Poříčany
ID11817
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti969 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaStudna
Převod do OV

Origo partneři v Poříčanech

Úklidové služby

Popis

Pokud chcete stavět v Poříčanech, což je větší obec jen 20 minut od pražského Černého Mostu, nemáte aktuálně vůbec žádnou šanci. Žádný stavební pozemek zde není v tuto chvíli v nabídce. Máte v podstatě jen dvě možnosti. Buď rekonstruovat nějaký starší dům nebo stavět jinde.
A já pro vás jeden takový dům mám. Dle sdělení statika nelze bohužel rekonstruovat, je tedy nutná demolice, což osobně považuji za výhodu. Na zelené louce se přeci jen staví lépe a bourání jde velice rychle. Navíc se nemusíte přizpůsobovat původnímu půdorysu či dispozici domu. Ano, s demolicí jsou spojené další náklady, ale pokud si tyto náklady přičtete ke kupní ceně, získáte stále výhodnější pozemek, než jaké se prodávají v okolí.
Co tedy získáte? Pěknou obdélníkovou parcelu s jižní orientací, mírně svažitou, 969 m2 plochy. Současný dům je napojený na elektřinu, obecní kanalizaci a vlastní kopanou studnu. Na hranici pozemku je plynová přípojka a před domem možnost připojení k vodovodnímu řádu. I toto jsou skvělé benefity, o které se již nemusíte starat.
Navíc je malebná obec Poříčany zasazená v krásném okolním prostředí a její poloha je téměř strategická. Do lesů Kerska to máte coby kamenem dohodil, je přímo na trati mezi Nymburkem a Prahou, zároveň jste odsud za 2 minuty na nájezdu na hradeckou dálnici, v blízkosti města Sadská, Český Brod, Nymburk a Poděbrady se spoustou možností k nákupům, vyžití i relaxaci.
Pojďme si tedy společně zavolat a případně se i potkat přímo na pozemku, protože když je něco jediné, bývá to brzy pryč.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Poříčanech.