Prodej rodinného domu, Ovčáry, Na Františku, 90 m2 (ID: 1275808)

Na Františku, Ovčáry

7 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Františku, Ovčáry
ID00018
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti440 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Ovčárech

Úklidové služby

Popis

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout novostavbu dvojdomu D1 o dispozici 4+kk, podlahové ploše 90 m2, na pozemku o výměře 440 m2. Jedná se o rohový jednopatrový dům se dvěma koupelnami, technickou místností, velkým prosklením směrem do zahrady a kuchyní otevřenou do obývacího pokoje. Dům leží na konci výstavby, kde je klid a soukromí a má krásný výhled do krajiny na nedaleké lesy.
V lokalitě jsme již vystavěli a prodali devět řadových domů a nyní je volný jen jeden poslední dvojdům - dům D1 a dům D2. Ty jsou již ve výstavbě a budou připraveny k předání novým majitelům na jaře roku 2025.

Dům je zděný z cihel Porotherm 30 cm a zateplen 10 cm polystyrenem, střešní krytinou betonová anthracitová taška.

V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem, technická místnost, koupelna s WC a sprchovým koutem a komora umístěná pod schody. Schodištěm odděleným od obytného prostoru se dostanete do prvního patra, kde je ložnice s pracovním koutem, koupelna s vanou a WC a dva dětské pokoje. V prvním patře je pochozí výška téměř po celém obvodu domu, což zvyšuje užitný prostor a komfort bydlení.
Na vlastním pozemku je stání pro 2 automobily ze zámkové šedobílé dlažby, moderní stříška nad vchodem s LED osvětlením, chodníček, oplocení a vjezdová brána a branka jsou již součástí.
V domě je podlahové topení, vytápění zajíšťuje elektrokotel Protherm, na podlahách položen vinyl, v koupelnách velkoformátová dlažba. Dům je napojen na elektřinu, vodu, kanalizaci, v obývacím pokoji je příprava pro napojení krbových kamen, okna izolační trojskla, venkovní barva antracit, vnitřní bílá, dveře Masonite.
V každém domě je kladen velký důraz na soukromí, komfort bydlení a blízko do přírody.
Více informací najdete na stránkách rodinnedomyovcary.

Jedná se o nově vybudovanou lokalitu, jen 1 minutu autem od Obchodní zóny Ovčáry s mnoha obchody, velkou výhodou je klidné prostředí a velmi dobrá dostupnost do Kolína, Prahy a Hradce Králové, dálnice D11 je vzdálena jen 9 km, nově vybudovaná cyklostezka jen pár metrů.

Dům je již ve výstavbě a bude připravený na předání na jaře 2025.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ovčárech (okr. Kolín).