Prodej rodinného domu, Liberec - Liberec XXIII-Doubí, U Dráhy, 119 m2 (ID: 1275739)

U Dráhy, Liberec XXIII-Doubí

8 490 000 Kč
/za nemovitost
Kompletně dokončená nízkoenergetická novostavba RD ,,na klíč". V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Dráhy, Liberec XXIII-Doubí
ID867367
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná119 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti446 m2

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej novostavby nízkoenergetického rodinného domu 4+kk ,,na klíč“ v Liberci - Doubí.
Tento cihlový, řadový dům se řadí mezi moderní projekty ve vyhledávané lokalitě. Ve dvou podlažích nabízí obytnou plochu 119 m² doplněnou o jihozápadně orientovanou zahradu pro Váš relax.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu, šatna, koupelna s toaletou, spíž a technická místnost. První patro nabízí tři neprůchozí pokoje, šatnu a další koupelnu. Vytápění domu je zajištěno formou teplovodního podlahového systému napojeného na tepelné čerpadlo. K dokonalosti celého domu přispívá použití nadstandardních stavebních materiálů.
Součástí prodeje je 1/2 podíl na navazujícím pozemku s připraveným parkovacím stáním pro 2 vozidla.
Stav domu ve výstavbě umožňuje zájemcům vlastní úpravy pro dokonalý životní styl.
Těším se na Vaši osobní návštěvu a možnost projednat detaily této výjimečné nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Liberci.