Pronájem bytu 2+kk, Teplice, Jakoubkova, 73 m2 (ID: 1275608)

Jakoubkova, Teplice

18 000 Kč
/za měsíc
+ energie, + provize RK, + kauce 2x
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJakoubkova, Teplice
ID00251
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná73 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha73 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie
Terasa

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

!!! NOVOSTAVBA !!!
V zastoupení majitele vám nabízíme k pronájmu krásný byt v nové rezidenci Letná-Belveder.
Byt o dispozici 2+kk se nachází v druhém nadzemním podlaží s předzahrádkou 21m2 a s lodžií o výměře 10 m2 s orientací na jih.
K bytu náleží parkovací stání.
Byt je vybaven kuchyňskou linkou.
V blízkosti rezidence naleznete sportovní vyžití. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, kavárny, restaurace, obchody, školy a školky jsou v docházkové i dojezdové blízkosti. Do centra se dostanete snadno autem, či spojením MHD, nejbližší autobusová zastávka je 3 min chůze od rezidence. Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Teplicích.