Prodej bytu 2+kk, Janov nad Nisou, 52 m2

Janov nad Nisou

5 895 000 Kč
/za nemovitost
Cena za nemovitost.
Hypotéka od 28 094 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJanov nad Nisou
IDN03452
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná52 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha52 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nový zařízený apartmán 2 + kk v projektu „Apartmány Hašlerka“ s pouze 12 apartmány, Hraničná (5 km od Bedřichova), Janov nad Nisou, Jizerské hory. Apartmán se nachází ve 2. NP ze 3. K apartmánu náleží prostorný sklep v přízemí, kam lze uložit například kola či lyže. Nová kuchyňská linka, včetně vestavěných spotřebičů. Praktická vestavěná skříň přes celou chodbu. Vytápění - podlahové topení (tarif s dlouhým nočním proudem, samostatná regulace pro každou místnost + možnost dálkového ovládání pomocí aplikace.) a topný žebřík v koupelně. Vlastní elektrický bojler na ohřev vody. Vybavení apartmánu dle dohody. Vinylové podlahy. Internetové připojení. Objekt má vlastní zdroj pitné vody a ČOV. Chalupa je zabezpečena kamerovým systémem, vstup na čip.

Na zatravněném pozemku vedle chalupy je možnost posezení, ohniště.

Parkování pro dvě auta je zajištěno na vlastním pozemku přímo před apartmánem hned u místní komunikace, která je v zimě pravidelně udržována.

Les je přímo za domem, nástup na Jizerskou magistrálu cca 500 m. Lyžařské areály pro běh a sjezd jsou v nedalekém Bedřichově (5 km) či Hraběticích. Ideální místo pro milovníky přírody a aktivního odpočinku na horách. V blízkém Bedřichově i Janově veškerá občanská vybavenost - MHD, pošta, restaurace, obchody, škola a školka, lékař.

Apartmán je výborně dopravně dostupný po dálnici D10 cca 100 km.

Více informací u makléře.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen, a proto dle zákona uvádíme hodnotu G.

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) ve smyslu § 1731 a §1732 zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Společnost Edox reality s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Janově nad Nisou.