Prodej rodinného domu, Plavy, 240 m2

Plavy

5 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 165 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPlavy
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti3742 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plavech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Rodinný dům s pěkným velkým pozemkem postavený v jihozápadním svahu obce Plavy část Haratice v zástavbě rodinných domů podél silnice III.tř vedoucí do části obce Michovka. Objekt je vhodný k bydlení po částečné rekonstrukci provedené v letech 2010-2014.
Nemovitost byla postavena jako zděný podsklepený objekt rodinného domu s obytným podkrovím pod sedlovou střechou ve dvacátých letech minulého století. K domu přináleží větší pozemek oplocené a udržované zahrady s vlastní studnou, včelínem a ovocnými i okrasnými stromy. Dům byl postavený k bydlení s bytem v přízemí a podkroví, s pracovní místností a sklepními i skladovými prostory v suterénu se vstupem přímo do zahrady. Před cca. deseti lety byla provedena větší rekonstrukce domu s novou střešní krytinou včetně parotěsné zábrany a kontroly střešní konstrukce, provedeno nové ústřední vytápění s elektrokotlem v kombinaci s krb. kamny s výměníkem, nový rozvod teplé a studené vody, byla osazena nová plastová okna, vybavení soc.zařízení, úpravy podlah,na střešní krytinu byly osazeny solární panely pro ohřev užitkové vody včetně osazení akumulační nádrže v suterénu… .
Vstup do domu je ve směru od komunikace do dřevěné podsklepené verandy s navazující skladovou místností a vstupem do chodby s kamenným schodištěm do suterénu a podkroví. V přízemí je samostatný byt skládající se z obytné kuchyně s krbovými kamny (výměník tepla), ložnice a koupelny s WC. Na mezipodestě do suterénu je osazeno samostatné WC a skladová místnost. V podkroví je rovněž samostatný byt skládající se z kuchyně, koupelny s WC, obývacího pokoje s předsazenou dřevěnou verandou a ložnice. V podstřeší je volný půdní prostor. V suterénu zapuštěném z poloviny do terénu je původní bytová místnost sloužící dnes jako přípravna medu, technická místnost s ele.čerpadlem na vodu a akumulační nádrží pro solární ohřev vody, kamenný sklep na zeleninu s uzávěrem vodovodní přípojky a původní prádelna. Vstup do suterénu je rovněž ze zahrady před domem přes předsazenou dřevěnou kolnu, ze které se vchází do obytné místnosti a prádelny. Na tuto stavbu navazuje dvoupodlažní dřevěné kolna sloužící jako sklad dřeva a zahradního náčiní. Z kolny je vstup do sklepa pod verandou vstupu sloužící jako sklad ovoce.
Objekt domu je ve velmi dobrém tech. stavu a byl postaven a po celou dobu užíván pouze k bydlení rodinnou majitele s pravidelnou údržbou domu a zahrady. Na pozemku zahrady je pěkný funkční včelín a u silnice pak částečně zděná a částečně dřevěná dílna se skladem paliva a garáží přístupnou z komunikace. Objekt domu je napojený na elektřinu zemním kabelem, vodovod a odkanalizován do žumpy pod domem. Obec s dobrou dostupností a spojením na Prahu, Hradec Králové, Krkonoše…(autobus, vlak) s fotbalovým hřištěm včetně tenisových kurtů a hřišť pro děti, školou, školkou, restauracemi, obchodem potravin….. .

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plavech.