Prodej bytu 2+1, Hořovice, Na Radosti, 54 m2

Na Radosti, Hořovice

3 600 000 Kč
/za nemovitost
Plus rezervační poplatek
Hypotéka od 17 157 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Radosti, Hořovice
ID144
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná54 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2

Origo partneři v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Popis

V hezké a klidné lokalitě města Hořovice, Vám nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 a celkové ploše 54 m2. Lokalita Hořovic západní sídliště.

Byt se nachází ve druhém patře z celkový tří pater cihlového, bytového domu. Na každém podlaží se nachází tři byty, pouze v posledním patře se nachází jeden byt, kde zbytek prostoru je půdní prostor.
Celý byt je velice vkusně zařízen, moderně zrekonstruován v roce 2018 a dosud bez problémů.
Po rekonstrukci je nové zděné jádro bytu, rozvody vody a elektřiny. Snížené stropy, kde je vedená elektřina.
Plastová okna, plovoucí a keramická podlaha. Vodovod, kanalizace a připojení na plyn obecní.
Topení elektrické, lze vybudovat plynové.

V kuchyni velice vkusná a praktická kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči. Plynový sporák na vaření.
Světlý a prostorný obývací pokoj, ze kterého se dostaneme do ložnice. Z obou místností je krásný výhled do zeleně kolem domu.
Koupelna s vanou a umyvadlem, oddělenou toaletou. Na chodbě upravené místo na pračku a sušičku, kam se vejde i prostorná šatní skříň.
K bytu náleží dva sklepy, jeden větší a jeden menší, dále v domě kočárkárna. Společná zahrada.

Měsíční platby jsou 1.700,-Kč fond oprav, 500.-Kč služby. Elektřina 4.500.-Kč,

Občanská vybavenost v místě v dosahu několika metrů, MHD, autobusové a vlakové nádraží, MŠ kousek od domu, několik škol, veškerá síť obchodů a služeb. V Hořovicích krásný zámek, dětské hřiště, cukrárny. Dále dobrá pracovní dostupnost. Spoustu hezkých míst v okolí nabízí k výletům, turistice, jízdě na cyklostezce na kolech, bruslích, Sportovní stadion, kde je možnost bruslení. Tenisové kurty. Aqua park a plavecký bazén. V Hořovicích se nachází i jedna z nejlepších nemocnic.
Byt je i vhodný k investici.
Nájezd na D5 cca 4 km směr Praha- Plzeň, sjezd Hořovice-Žebrák.

Financování Vám za zvýhodněných podmínek rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Hořovicích.