Prodej rodinného domu, Ledeč nad Sázavou, Havlíčkova, 104 m2

Havlíčkova, Ledeč nad Sázavou

5 137 160 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně právního servisu
Hypotéka od 24 482 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHavlíčkova, Ledeč nad Sázavou
ID00106
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná104 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti618 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ledči nad Sázavou

Popis

Nacházíte-li se ve fázi, kdy hledáte ideální domov pro Vaši rodinu, máme pro Vás skvělou nabídku,

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v Ledči nad Sázavou v ulici Havlíčkova. Celková plocha pozemku, tj. zastavěná plocha + nádvoří + zahrada je 618 m2.

Hlavní obytná zóna v 1.NP přízemí se skládá z předsíně a vstupní chodby. V předsíni je velkým bonusem praktická komora.

V pravé části chodby vstoupíme dveřmi do koupelny, která je vybavena rohovou vanou, dvěma umyvadly a kompletní přípravou na sprchový kout.
Toaleta je umístěna odděleně, což zlepšuje funkčnost a soukromí prostoru.

V levé části chodby vstoupíme do prostorné kuchyně s oknem. Ve vzdušným obývacím pokoji se nachází krbová kamna, která dodává domovu útulnou atmosféru. Na společné zázemí navazuje ložnice.

Třešničkou na dortu je 2.nadzemní patro domu, kde se přímo nabízí rozsáhlý potenciál a možnosti pro vlastní úpravy dle Vašich představ. Pokud by počet pokojů nestačil a vzhledem k množství oken stávající dispozice nabízí možnost vytvoření dalšího odděleného pokoje/prostoru nebo pracovny.

Vytápění řeší automatický kotel na tuhá paliva i pelety v prostorném (20 m2) velkém sklepě.

Dům prošel v roce 2015 rozsáhlou rekonstrukcí.

Nechybí ani vlastní zahrada, kde si po náročném dni užijete Relax i odpočinek v bazénu nebo posezení při západu slunce v pergole.

Na pozemku se také pro kutily nachází dvě prostorné garáže, (součástí garáže je i podzemní jáma) s postranními kójemi pro různé potřeby.

Velkou výhodou je rychlé vlakové i autobusové spojení. Autem jste v Praze za 60 minut.

V pěším dosahu najdete veškeré potřebné služby včetně škol, školek, gymnázium s vyšší odbornou školou, obchodů, restaurací, poštu, služebnu policie, hasičů i středisko volného času s multifunkční sportovní halou.

Posázavská krajina je velmi oblíbena a hlavním tokem je řeka Sázava protékající přímo městem Ledeč nad Sázavou. Není divu, během pár stovek metrů jste z centra města v krásné a romantické přírodě.

Nezapomeňte zavolat a domluvit si prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ledči nad Sázavou.