Prodej chalupy, Bílý Potok, 260 m2

Bílý Potok

5 600 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, bez právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 26 688 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBílý Potok
IDN50397
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná260 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2032 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Bílém Potoce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představujeme Vám k prodeji atraktivní podstavkovou chalupu o zastavěné ploše 201 m2, v malebné lokalitě Bílý Potok v jizerských horách, obklopenou přírodou a s rozlehlým pozemkem . Tato nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je připravena k okamžitému bydlení nebo jako výjimečné místo pro rekreační využití.
Poloroubena chalupa nabízí prostorný obytný prostor 5+1, kde každá místnost září unikátním kouzlem a pohodlím, jež je typické pro roubené konstrukce. Jednotlivé obytné místnosti byly částečně rekonstruovány s důrazem na zachování tradičního vzhledu a půvabu, které jsou pro tyto stavby charakteristické.
Vnitřní prostory domu poskytují dostatek místa a komfort pro rodinné bydlení či relaxaci v klidném prostředí. Přízemí: Kuchyně s jídelním koutem je propojena s obývacím prostorem s krbovými kamny, což vytváří příjemné místo pro společné chvíle. Navazující místnost je průchozí na zahradu a tím nabízí možnost propojení interiéru s venkovním prostorem. Dále zde najdeme dva zrekonstruované, útulné pokojíky. V přízemí se nachází prostorná dilna, technická místnost a garáž.
V podkroví jsou umístěny 2 pokoje s přiznanými trámy a rozlehlá půda s možností vybudování dalších pokojů. V neposlední řadě musím zmínit žulový sklep s klenbovým stropem, který se nabízí jako ideální místo pro vinný sklípek.
K chalupě náleží rozlehlá zahrada, která poskytuje dostatečný prostor pro odpočinek, hry na čerstvém vzduchu či pěstování zeleniny a ovoce. Zahrada je ohraničena vzrostlými keři a stromy a poskytuje naprosté soukromí.
Chalupa se nachází v klidné části Bílého Potoka, oblasti oblíbené pro turistiku, cykloturistiku a relaxaci v přírodě. V blízkosti se nacházejí lesy, hory a řeka, které nabízí širokou škálu aktivit pro volný čas.
Nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají útočiště před městským ruchem, sní o vlastním koutku v přírodě nebo hledají příležitost pro investici. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat zodpovědného makléře.
Těšíme se na Vaši návštěvu této jedinečné nemovitosti!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Bílém Potoce.