Prodej rodinného domu, Hlubočany, 220 m2

Hlubočany

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHlubočany
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti550 m2

Origo partneři v Hlubočanech

Popis

Prodej velmi zajímavého rodinného domu o velikosti 6+KK v obci Hlubočany u Vyškova. CP činí 550m2. Součástí domu je i rovinatá zahrada o celkové ploše 417m2 nabízející dostatek komfortu a místa.

Uvedená cena je za kompletně dokončený dům, která obsahuje:
-Obložení schodů-vinyl,dlažba
-Vnitřní dveře-CPL folie
-Dlažby vč. montáže
-Vinyl vč. montáže
-Obklady
-Malby
-ZTI -koupelny
-ÚT
-TČ (tepelné čerpadlo)
-Elektroinstalace
-Komunikace -parkovací stání,
-Venkovní plochy zahrady
-Oplocení

Veškeré možnosti můžeme probrat na místě.


V Hlubočanech je několik podnikatelských subjektů zaměřených převážně na služby – kadeřnictví, pneuservis, autoservis, truhlářství, prodejna potravin a pohostinství. V obci je také fungující mateřská škola a základní škola 1. stupně.

V obci je sportovní areál s multifunkčním hřištěm, v letním období je v areálu v provozu kiosek s občerstvením. Dlouholetou tradici má oddíl stolního tenisu. Na zatravněném prostranství před vodní nádrží v centru obce se konávají sportovní akce místního dobrovolného hasičského sboru. Pro konání kulturních akcí je možné využívat sál, který se nachází v budově obecního úřadu a pohostinství. Přes obec prochází červená turistická značka ze Skalice nad Svitavou až do Starého města u Uherského hradiště. Její označník stojí u hlavní křižovatky naproti kaple svatého Floriána.

Pro více info nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hlubočanech.