Prodej rodinného domu, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými Lesy, 40 m2

Kostelec nad Černými lesy

3 100 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 14 774 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKostelec nad Černými lesy
ID03401
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná40 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti137 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Kostelci nad Černými lesy

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji útulný rodinný dům 2+1 o celkové výměře 40m2 na pozemku 137 m2, který se nachází v klidné lokalitě na kraji města Kostelec nad Černými Lesy v okrese Praha-východ. V domě je předsíň, kuchyň, 2 pokoje a koupelna se sprchovým koutem a wc.
Nemovitost je ve velmi dobrém stavu připravena ihned k nastěhování. Nabízí dostatek světla, topení je možné elektřinou nebo krbovými kamny a ohřev vody bojlerem.
Dům je napojen na veřejný vodovod a je zateplený s novou fasádou. Ulice ve které se dům nachází bude napojena na městskou kanalizaci.
Okolo domu je malá zahrada s možností parkování přímo na pozemku. Nachází se zde 2 kůlny.

Jedná se o nemovitost k celoročnímu bydlení i rekreaci v klidné lokalitě s možností vycházek do přírody i dobrou dopravní dostupností (zastávka autobusu do Prahy 3 min. chůze od domu a doprava autem do Prahy 30 min) i kompletním občanským vybavením ve městě (ZŠ, MŠ, obchody, restaurace, lékař atd).

Doporučuji prohlídku domu.
V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku domu mě neváhejte kontaktovat. Zájemcům mohu zajistit hypoteční úvěr.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci nad Černými lesy.