Dražba zemědělské usedlosti, Vlkaneč, 183 m2

Vlkaneč

3 666 666 Kč
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVlkaneč
ID951DDE2024
StavbaSmíšená
Stav objektuŠpatný
Plocha užitná183 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti6908 m2

Origo partneři v Vlkanči

Úklidové služby

Popis

Předmět dražby se nachází v obci Vlkaneč – Kozohlody, která leží 13 km jižně od města Čáslav. V obci je zastávka s několika spoji do Čáslavi. V 1,5 km Vzdálené Vlkanči je 1. stupeň ZŠ a hostinec. Je zde také vlaková zastávka se spojením do Kolína. Větší občanská vybavenost je v 5 km vzdáleném Golčově Jeníkovu.
Předmětem dražby je bývalá zemědělská usedlost. Na obytnou část navazují bývalé chlévy. Na pozemku je otevřená stodola a rybník. Na pozemku parc. č. St. 32 jsou umístěny stavby. Spolu s pozemkem parc. č. 72 jsou v územním plánu vedené pod znakem BV plochy k bydlení. Ostatní pozemky o celkové výměře 5.652 m2 jsou v územním plánu vedeny jako ZZ – plocha zahrad (přípustné jsou - zeleň, stavby pro obhospodařování těchto pozemků – u zahrádek zahradní domky – bez místností k rekreaci a bydlení, drobná samozásobitelská činnost nerušící okolní pozemky a zástavbu) Podmíněně přípustné jsou stavby pro skladování a provoz do 100 m2, liniové stavby a stavby technického vybavení a jednoduché stavby doplňující potřeby přilehlého rodinného domu (např. kolna) max 25 m2. Stavby maximálně o 1.NP (např. garáž).
Obytná část je s dispozicemi 2+1 a 1+1 (obytná plocha 183 m2). Obytná část je částečně podsklepená (menší sklep), Dvě nadzemní podlaží – v přízemí byt 2+1 a nebytové prostory – sklad, dílna, v patře se nachází byt 1+kk a půdní prostory. Vytápění je ústředním plynovým kotlem. Objekt je napojen na obecní vodovod, kanalizaci plyn a elektro. V přízemí probíhá rekonstrukce. Zbývá dokončit chodbu a koupelnu s WC. V patře jsou rozsáhlé půdní prostory.
Na obytnou část navazuje stodola, která je ve zhoršeném technickém stavu a je určená ke kompletní rekonstrukci, případně demolici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby zemědělských usedlostí v Vlkanči.