Pronájem obchodního prostoru, Hostivice - Břve, Hájecká, 55 m2

Hájecká, Hostivice, okres praha-západ, Břve

30 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 4.000 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHájecká, Hostivice, okres praha-západ, Břve
IDN2415890
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná125 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy323 m2
Podlahová plocha55 m2
Plocha nebytových prostor125 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
TopeníÚstřední tuhá paliva
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Výtah

Origo partneři v Hostivici

Úklidové služby

Popis

Pronájem obchodního prostoru, 70 m2, s bytem 2+1, 55 m2, Hostivice-Břve, Praha - západ. Obchodní prostor i byt mají každý svůj samostatný vstup z chodby za hlavními dveřmi do domu a kromě toho jsou vzájemně průchozí dalšími dveřmi v zadní části. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem se sklokeramickou varnou deskou a el. troubou. Ostatní zařízení (postele, skříně...) je možno po dohodě ponechat. Obchodní prostor se pronajímá bez vybavení. V domě nyní probíhají dokončovací a úklidové práce po rekonstrukci, k dispozici od 1.6.2024.
Obchodní prostor s bytem se nachází v přízemí rodinného domu v klidné obci Hostivice-Břve. Je vhodný pro prodej jakéhokoli sortimentu, obzvláště je ideální pro prodej smíšeného zboží. V této části obce není žádný jiný obchod, pouze hospoda. Ostatní občanská vybavenost je v centru Hostivic, případně v obci Chýně nebo Chrášťany.
Přímo před domem je autobusová zastávka v obou směrech. Výborná dostupnost do Prahy, 6 min. na metro "B" Zličín.
Pro více informací a sjednání prohlídky mě kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Hostivici.