Pronájem bytu 1+1, Ústí nad Labem, Šípková, 36 m2

Šípková, Ústí nad Labem - Severní Terasa

7 300 Kč
/za měsíc
Provize RK 9.100,-Kč, kauce 9.100,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠípková, Ústí nad Labem - Severní Terasa
IDPRO-520
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná36 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Pronájem bytu 1+1 (36 m2), po rekonstrukci před 5-ti lety, Šípková ulice, Severní terasa, Ústí n/L.
V bytě je vstupní chodba přímo navazující na prostor kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a WC. Kuchyňská linka IKEA s varnou deskou (dvouplotynka), lednička s mrazákem, příprava na úzkou pračku v kuchyni. Dále druhý pokoj. Na podlaze linoleum, v koupelně dlažba. Velice příjemný výhled z oken, světlý byt. Přístupný balkon v mezipatře. V suterénu domu je sklepní koje. Plastová okna, zateplení domu.
Od května volný. Velice slušné a klidné místo, klidní sousedé. Vhodné pro slušného nájemníka bez exekucí, vychovaný domácí mazlíček nevadí.
Nájemné 7.300,- Kč + 1800Kč záloha teplo a voda + cca 700,- elektřina přepis na nájemníka. Provize RK 9.100,-Kč, kauce 9.100,-Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ústí nad Labem.