Prodej apartmánu, Dolní Morava, 76 m2 (ID: 1274767)

Dolní Morava

6 997 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a kompletního právního servisu
Hypotéka od 33 346 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDolní Morava
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná58 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Podlahová plocha76 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Dolní Moravě

Popis

Chcete mít vlastní apartmán na horách, který vám bude vydělávat, když v něm zrovna nebudete? Proč ne ...

Apartmán se nachází ve stylovém apartmánovém domě, na klidném a tichém místě v obci Velká Morava. Svým majitelům tak nabízí klidné bydlení s veškerou zábavou na dosah ruky a nádherný výhled na Stezku v oblacích. Do obce Dolní Morava je to pouhých 10 minut

Horský resort Dolní Morava je vyhlášenou moderní lokalitou pro rodinné dovolené s horami zážitků. V posledních letech se těší stále větší oblíbenosti a návštěvnosti v každém ročním období.

V zimě asi nejvíce využijete Ski areál Sněžník s možnostmi sjezdového lyžování, sáňkařskou dráhu i množství běžeckých tras. Pro vyznavače Freestyle lyžování je k dispozici Snowpark, Funline a crossová trať.

V létě si naopak zamilujete místní turistiku, výhledy z lanovky, dechberoucí Stezku v oblacích, Mamutí horskou dráhu, Adrenalin park, dětské zábavní lesní parky a pohodové toulky tamní přírodou.

Rozměry jednotlivých místností apartmánu:

Pokoje: 50,68 m2
Předsíň: 8,70 m2
Koupelna a WC: 7,22 m2

Celková podlahová plocha: 76,12 m2. Celková užitná plocha: 58 m2 (rozdíl v podlahových a užitných rozměrech je způsoben šikminami stropů – u místností se šikmými stropy se do plochy obytné místnosti nezapočítává plocha se světlou výškou menší než 1,2 m).

užitná plocha bez šikmin celkem: 58 m2
obývací pokoj 24 m2
koupelna – 5,4 m2
předsíň – 6,6 m2
pokoj 1 – 12 m2
pokoj 2 – 10 m2

Apartmán 1/10 se nachází ve 3. nadzemním podlaží a je zrekonstruovaný.
V apartmánovém domě se nachází celkem 13 apartmánů. Velmi dobře zde funguje SVJ, dům je bez úvěrů. Byl zrekonstruovaný v letech 2008 – 2010. V úpravě je momentálně pouze prostor vedle domu, který by měl později sloužit jako kolárna/lyžárna.

Společná chodba se sousedním apartmánem nabízí spoustu prostoru na odložení věcí.

Apartmány se zde se těší velmi vysokému hodnocení na serverech nabízejících ubytování. Vzhledem k tomu, že se apartmán prodává vybavený, je ihned k užívání nebo pronajímání!

Líbí se vám? Zavolejte mi a já vás na Dolní Moravu osobně ráda vezmu. Vaše Blanka Vaňková

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů v Dolní Moravě.