Prodej rodinného domu, Neratovice, Na Hrádku, 124 m2

Na Hrádku, Neratovice, Byškovice

6 690 000 Kč
/za nemovitost
cena je uvedena včetně poplatků a odměny RK
Hypotéka od 31 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Hrádku, Neratovice, Byškovice
ID01155
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná124 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti976 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Origo partneři v Neratovicích

Úklidové služby

Popis

Dobrý den, nabízíme prodej rodinného domu ve slepé ulici v Neratovicích - Byškovicích!
Pro více informací se můžete podívat na webové stránky uvedené na fotografiích.
Tento domov nabízí dispozici 3+1 s prostornou zahradou o rozloze 798 m2. Na zahradě se můžete těšit na ovocné stromy, záhonky a studnu pro zalévání. Dům je vybaven novými plastovými okny, plynovým kotlem pro vytápění a disponuje elektřinou v hliníku, městskou kanalizací a vodovodem.
Dům je ve výborném, udržovaném stavu. Nabízí možnost ihned se nastěhovat nebo provést úpravy dle vašich představ, včetně půdní vestavby pro rozšíření bydlení o další dvě místnosti. K dispozici je parkování přímo na pozemku a garáž. Dále se u domu nacházejí kůlny a sklep pro úložný prostor.
Pro více informací se můžete podívat na webové stránky uvedené na fotografiích.
Byškovice poskytují ideální kombinaci klidného venkovského prostředí s blízkostí města a veškeré občanské vybavenosti. V Neratovicích najdete 2 základní školy, asi 8 školek, 5 supermarketů, polikliniku i nemocnici. Díky dobré dostupnosti do Prahy, Mělníku i Mladé Boleslavi se zdejší lokalita stává atraktivní volbou pro váš nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Neratovicích.