Pronájem bytu 1+kk, Olomouc, Wolkerova, 34 m2

Wolkerova, Olomouc

13 500 Kč
/za měsíc
vratná jistota 13500 Kč, náklady na bydlení, poplatek za podnájem
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaWolkerova, Olomouc
IDN4795
StavbaPanelová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná34 m2
Patro3. z 6
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha34 m2
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Olomouci

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme moderní byt o dispozici 1+kk v žádané lokalitě v Olomouci. Byt o celkové výměře 34 m2 se nachází v třetím patře cihlové novostavby s výtahem. K bytu patří i balkón.

Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, elektrickou troubou, sporákem a digestoří. Obývací část je nezařízená. V krásné nové koupelně najdeme sprchový kout, umyvadlo a toaletu.

V okolí domu jsou restaurace, mateřská škola, lékárna, Výstaviště, supermarket Lidl, fakultní nemocnice apod. V domě ve spodním patře bude otevírat obchod Lidl. Dopravní dostupnost je zajištěna zastávkou Wolkerova, která je přímo u domu.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Olomouci.