Prodej rodinného domu, Mšené-lázně, 138 m2

Mšené-lázně

4 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 399 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMšené-lázně
ID00809
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha138 m2
Plocha nemovitosti222 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mšeném

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nově máme v nabídce rodinný dům 3+1 o celkové podlahové ploše 135 m2 a celkové výměře 222 m2 v centru obce Vrbice-Mšené Lázně. Dům prošel rekonstrukcí nová střecha, zateplení, plastová okna, je napojen na vodovodní řád, kanalizaci a plynofikaci. Vytápění a ohřev vody je zajištěn kombinovaným plynovým kotlem. . Dispozice domu jsou 3+1 s prostorným obývacím pokojem, technickou místností a sociálním zařízením, ložnicí a pokojem.
U domu je prostor s možností vybudovaní pergoly, kde můžete trávit klidné chvíle s přáteli nebo rodinou. Nemovitost můžete využít jak k trvalému bydlení tak k rekreaci.
V okolí domu je zástavba rodinných domů a nachází se zde dětské hřiště.
Vrbice je část obce Mšené-lázně v okrese Litoměřice. Nachází se na jihozápadě Mšeného
Mšené-lázně je lázeňská obec v okrese Litoměřice. Leží v údolí Mšenského potoka zhruba dvanáct kilometrů jihozápadně od Roudnice nad Labem a 14 km severně od Slaného.. V obci najdeme školu, školku, autobus, vlak, obchod s potravinami, restauraci a další jiné obchody, či služby. V sousední obci Ředhošť se pravidelně konají farmářské a zahradnické trhy. Nechte se unést tímto skvělým domem a přivítejte novou kapitolu svého života v této idylické lokalitě.
Financování Vám zajistíme. Zavolejte makléři a domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mšeném.