Prodej činžovního domu, Lanškroun, Školní, 720 m2

Školní, Lanškroun-Vnitřní Město

Rezervováno
14 550 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 341 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

StavRezervováno
AdresaŠkolní, Lanškroun-Vnitřní Město
ID2426
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná720 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy264 m2
Plocha nemovitosti264 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep

Origo partneři v Lanškrouně

Popis

Objevte klíč k úspěšnému podnikání s nákupem nájemního domu v Lanškrouně. Nabízí unikátní kombinaci strategické polohy, rozsáhlé obchodní plochy a adaptabilního prostoru pro různé podnikatelské záměry Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nabytí nájemního domu v srdci Lanškrouna, který se nachází na strategicky výhodné adrese ulice Školní, jen krok od hlavního náměstí J.M. Marků. Ulice Školní je velmi frekventovaná, protože vede z hlavního náměstí k základní škole a Římskokatolické farnosti
na nám. Aloise Jiráska , kde je děkanem pan Zbigniew Jan Czendlik. Objekt nabízí velkorysou obchodní plochu 480 m² rozprostřenou ve dvou nadzemních podlažích a představuje ideální prostor pro rozvoj vašeho podnikání v téměř jakémkoliv oboru. Dům je částečně podsklepený a napojen na všechny inženýrské sítě, což zajišťuje bezproblémový provoz jakéhokoliv typu podnikání. V katastru nemovitostí je dům zapsán jako bytový dům. V minulosti sloužil jako prodejna nábytku a následně jako místo pro prodej textilií a domácích potřeb, což dokládá jeho univerzálnost a potenciál pro různé typy využití.
Velmi zajímavou přidanou hodnotou je půdní prostor 240m2, který nabízí možnost dalšího rozšíření – ať už pro vytvoření dalších kancelářských prostor, bytových či nebytových jednotek k pronájmu či jiných komerčních účelů. Přizpůsobení objektu vašim potřebám je tak snadné a efektivní.
Poloha domu přímo v centru Lanškrouna zajišťuje vysokou míru viditelnosti a přístupnosti pro vaše klienty. Nachází se v bezprostřední blízkosti hlavního náměstí, což přináší neustálý pohyb potenciálních zákazníků a zaručuje výborné obchodní příležitosti.
Cena 14 550 000 Kč odráží nejen kvalitu a polohu objektu, ale také jeho obrovský potenciál pro další rozvoj. Jde o investici, která se vám mnohonásobně vrátí, ať už z hlediska přímých příjmů z pronájmu, tak v růstu hodnoty nemovitosti v důsledku její strategické polohy a možností využití.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost k investici do nemovitosti s jasným potenciálem a strategickou polohou v Lanškrouně. Kontaktujte nás pro více informací a domluvu prohlídky. Vaše podnikání zde může začít prosperovat již dnes.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Lanškrouně.