Prodej obchodního prostoru, Stará Huť, Karla Čapka, 820 m2

Karla Čapka, Stará Huť

10 900 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právního servisu
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKarla Čapka, Stará Huť
ID2024030007
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná820 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Staré Huti

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Komerční objekt Stará Huť

Dvoupatrová budova kolaudovaná v r. 1981 se nachází při hlavní silnici procházející centrem obce. V minulosti sloužila jako dům služeb. Po revoluci přešla do soukromých rukou a od té doby poskytuje zázemí pro podnikatelskou činnost.

Tento objekt občanské vybavenosti (dle infa z katastru nemovitostí) Vás při prohlídce zaujme velkorysým užitným prostorem, který je nadčasově a účelně řešený. Vstup do budovy je přímo z ulice a také z boční strany. V zadní části budovy je umístěná garáž. Vzhledem ke stáří budovy předpokládáme, že nový majitel bude rekonstruovat do současných standardů. V územním plánu je objekt zahrnutý mezi plochy OM-občanské vybavení-komerční zařízení malá a střední s hlavním využitím pro komerční zařízení sloužící např. pro administrativu, velko-maloobchodní prodej, stravování, ubytování a služby.

Z hlediska dopravní dostupnosti je Stará Huť ideálně dosažitelná po dálnici D4 exit 28 Dobříš sever. V Praze jste autem za 45 min a v Příbrami za 20 min. Obcí prochází i regionální železniční trať 210 (Praha-Vrané n. Vltavou-Dobříš). V obci je dobrá vybavenost (pošta, obchod, MŠ a ZŠ, obecní úřad) a čilý sportovní i kulturní život. Okolí je protkáno řadou turistických cílů a cyklostezkami.

Neváhejte nás kontaktovat pro bližší info. Rádi Vás touto nemovitostí provedeme.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Staré Huti.