Prodej rodinného domu, Závraty, 127 m2 (ID: 1273063)

Závraty

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZávraty
ID0000003064
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná127 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti815 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Závratech

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Závraty vzdálené pouhých 10 min od centra Českých Budějovic ( obec navazuje na Nové Homole).
Dům je v současné době zcela dokončený a nachází se v nové výstavbě rodinných domů, má dispoziční řešení 4+kk s terasou a pozemek o výměře 815 m2 a stání pro dva osobní automobily.
Dům nabízí nezávislost na dodavatelích plynu a pitné vody. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem s přípravou pro krbová kamna a vlastním zdrojem pitné vody. Dům je řešen tradičním způsobem : zděný obvodový plášť z pálených keramických bloků v tl. 30 cm je posazen na betonových základových pasech a doplněn zateplením v mocnosti 18 cm. Nad otvory jsou osazeny keramické překlady a celek je ztužen monolitickými věnci. Dřevěný vazníkový sedlový krov vytváří nosnou konstrukci pro odvětrávaný střešní plášť s keramickou taškovou krytinou na straně exteriéru, pro tepelnou izolaci stropu minerální vatou. Obálka objektu je z hlediska energetického posouzení navržena ve třídě C - úsporná, což spolu s vytápěním tepelným čerpadlem vzduch - voda a krbovými kamny jako doplňkovým zdrojem tepla zajistí dlouhodobý uživatelský komfort. Ten je ještě podpořen podlahovým vytápěním ve všech obytných místnostech a přípravou pro osazení venkovních hliníkových žaluzií nad okny zasklenými izolačním trojsklem. Povrchová úprava nosných stěn i vnitřních zděných příček je většinově řešena omítkami štukovými v interiéru, jemnozrnou v exteriéru, místy je vnější plášť ozvláštněn užitím laťového obkladu z odolného modřínového dřeva.
Dům je již dokončen a připraven k užívání.
Půdorysy domu a další soubory jsou ke stažení u inzerátu v souboru PDF.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Závratech.