Prodej rodinného domu, Medlovice, 107 m2 (ID: 1272930)

Brno

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrno
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná107 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti752 m2

Origo partneři v Medlovicích

Popis

S pověřením majitelů Vám představuji tuto elegantní a moderní novostavbu rodinného domu v malebné obci Medlovice, jen kousek od města Vyškov. a 40 km od Brna.
Domov o zastavěné ploše 107 m2 a dispozici 4+KK je situován na rovinatém pozemku o celkové rozloze 752 m2. Po vstupu do domu nás vítá technická místnost s elegantními zasouvacími dubovými dveřmi, následuje chodba, která nás vede do útulného obývacího pokoje s vysokým stropem a propojenou kuchyní. Vystouplé trámy v obývací části a kuchyni dodávají domu svěží a prostorný vzhled.
V moderní kuchyni je vedle nové kuchyňské linky umístěna praktická spíž s dalšími zasouvacími dveřmi pro snadné uskladnění potravin.
Chodbou se dostaneme k dveřím s luxusními obložkami z dubového dřeva, kde nás čeká vstup do WC, ložnice, koupelny s elegantním sprchovým koutem a pracovny. Na konci chodby je menší šatna, z níž můžeme vstoupit do dalšího pokoje a ložnice.
Z obývacího pokoje vedou zasouvací prosklené dveře na terasu o ploše 15 m2, ze dvou dalších pokojů máme přímý vstup do zahrady.
Střešní okna jsou vybavena elektrickým ovládáním a automatickým větráním, což zajišťuje pohodlí a optimální větrání v celém domě.
Dům má hotovou přípravu na budoucí klimatizaci.
Pozemek je dokonale oplocen a nabízí možnost dalšího využití, jako je výstavba garáže, parkovacího stání či jiného zázemí.
Tato novostavba je umístěna jako poslední v řadě, což zajišťuje klid a soukromí. Ideální pro ty, kteří hledají výhodnou polohu v blízkosti měst Vyškov a Ivanovic na Hané s kompletní občanskou vybaveností a snadným přístupem na dálnici směr Brno. Nechte se okouzlit tímto domem, který skýtá vše, co potřebujete pro pohodlný a moderní život!
Pro další informace, domluvení prohlídky volejte kdykoliv i o víkendu a svátcích.
Financování Vám mohu zajistit našim hypotečním expertem spolupracujícím se všemi bankovními institucemi.
Těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Medlovicích (okr. Vyškov).